KNIVSTIKKING: Søndag morgen jobber kriminalteknikere fortsatt på stedet der en kvinne ble knivstukket natt til søndag.
KNIVSTIKKING: Søndag morgen jobber kriminalteknikere fortsatt på stedet der en kvinne ble knivstukket natt til søndag.

Morgenoppdatering 19.08.18

NYHETER

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov.

Publisert: Oppdatert: 19.08.18 09:59
  • Mann siktet for drap etter knivstikking: Natt til søndag ble en kvinne i 20-årene funnet knivstukket i Oslo. Det ble forsøkt livreddende førstehjelp og hun ble fraktet til sykehus, men livet stod ikke til å redde. Én man er pågrepet av politiet og siktet for drap.
  • Svensk mann drept i Spania: Én svensk mann har blitt funnet død og en annen alvorlig skadet i et hus i nærheten av Malaga i Spania. Spansk politi har pågrepet tre svensker i 20-årene, som skal være mistenkt mord, mordforsøk og frihetsberøvelse.
  • Evakuert skip etter røykutvikling: Sent lørdag kveld måtte 17 personer evakuere fra et russisk skip som ligger til kai i Båtsfjord i Finnmark. Natt til søndag har røykdykkere jobbet med å finne årsaken til røykutviklingen.
  • Brann i flyplasskiosk: Sent fredag kveld brøt det ut brann i en kiosk på innenriksterminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Flyplassen forsikrer om at terminalen er åpen som normalt søndag.
  • Jordskjelv på Fiji: Et jordskjelv med en styrke på 8,2 rammet stillehavsøya Fiji i natt, klokken 12.19 lokal tid. Dette er årets kraftigste jordskjelv, ifølge NTB. Det er ikke sendt ut tsunamivarsel, og det har ikke kommet meldinger om skadede.

Dagens leder: Bondehat.

Her kan du lese mer om