DISKUTERTE UNGDOMSVOLD: Mandag ettermiddag møtte justisminister Jøran Kallmyr (Frp) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for å diskutere ungdomsvold i Oslo. Til høyre politimester i Oslo, Beate Gangås Foto: Helge Mikalsen

Tenåring slått og ranet i Oslo – fire personer pågrepet

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo mandag formiddag. Politiet har pågrepet fire personer i forbindelse med ranet.

Politiet fikk melding om ranet klokken 11.48. Ranet fant ifølge politiet sted i nærheten av perrongen på T-banestasjonen på Bøler.

Kort tid senere ble en person pågrepet. Mandag kveld opplyser politiet til VG at til sammen fire personer er pågrepet: To 17-åringer, en 16-åring og en 18-åring.

les også

Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo

– Den ene er veldig godt kjent av politiet, den andre er ikke like godt kjent, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB mandag ettermiddag.

De pågrepne er kjørt til arresten hvor de vil bli avhørt. Operasjonsleder sier at politiet ikke kan utelukke flere pågripelser i saken.

Mandag formiddag opplyste politiet at den fornærmede gutten som ble fraranet en mobiltelefon, ble litt forslått i ansiktet i forbindelse med hendelsen, men at han ikke ble ansett å være alvorlig skadd.

Den fornærmede ga ifølge politiet en veldig vag beskrivelse av gjerningsmennene, men omtalte dem som mørkkledde med mulig maske eller skjerf som dekket ansiktene.

les også

Ap-Bøhler om voldshelgen: – En terror mot bymiljøet vårt

Operasjonsleder Hekkelstrand sier at politiet har jobbet aktivt med saken i løpet av dagen, at fornærmede innledningsvis har blitt avhørt, og at de har snakket med flere vitner i saken.

Ranet på Bøler skjer etter en helg i hovedstaden med et tosifret antall tilfeller av blind vold. Mandag ettermiddag møtte justisminister Jøran Kallmyr (Frp) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for å diskutere ungdomsvold i Oslo.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder