Giertsen og Giæver møter corona-sjefen Camilla Stoltenberg

Er corona-pandemien finalen, eller bare en test på et enda større virusutbrudd? Det vil Thomas og Anders ha svar på, derfor besøker de Camilla Stoltenberg, sjef for Folkehelseinstituttet. 

  • VG

Tidligere episoder:

Skal vi, eller skal vi ikke, bruke munnbind, og hvor får du kjøpt munnbind i dag? Donald Trump med kongelige krav. Må du akseptere at Staten vet hvor du går og hvem du er sammen med?

Oppslutningen om Donald Trump øker, men blir det presidentvalg til høsten? En katt i Belgia har fått corona, må vi holde sosial avstand til kjæledyr også nå?

Hva skjer med jobbene, lønna og frisørene nå? Hvor skadelidende blir vi av corona-tiltakene? Thomas og Anders har besøk av samfunnsøkonom Harald Magnus Andreassen for å grave og spørre om alt de lurer på i forbindelse med den største nedstengingen av norsk økonomi siden krigen.

Økende dødstall i Sverige, Stockholm skal lagre lik på hockeybane. Beskjed til New York: Vær hyggelig med presidenten så får dere hjelp. .

Coronaviruset angriper blått blod også, prins Charles er smittet. Folk i USA slutter opp om president Donald Trump i krisetid. Woody Allen med bok om seg selv og ny film. Med Anders Giæver, Hans Petter Sjøli, Yngve Kvistad og Per Olav Ødegård. Produsent Magne Antonsen.

Flere artikler

  1. Hør hva Støre svarer på spørsmålet om Trump egentlig er gal

  2. Hør hva Støre svarer på spørsmålet om Trump egentlig er gal

  3. Rundt 40.000 reiste fra Kina til USA etter Trumps «innreiseforbud»

  4. Trump-biografen til VG: – Dette er regnskapet han har fryktet i hele sitt liv

  5. Erna Solberg med kalddusj til håpefulle Sverige-turister

  6. Giæver og Giertsen møter Raymond Johansen: Er kollektivtransporten trygg?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder