Kjøttdebatten tar av: – Det stemmer ikke at vi har verdens beste dyrevelferd

Først skulle vi kjenne på flyskam. Nå tar flere til orde for at vi nordmenn også bør kjenne på kjøttskam.

  • Håvard Kristoffersen Hansen
Publisert:

Bildene fra Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter», som viste svinebønder som behandlet dyrene sine svært dårlig, rystet Norge tidligere i sommer.

Flere artikler

  1. En kjøttspisers tips for å spise mindre kjøtt

  2. Joakim Kleven dropper svinekjøtt i sommer etter sjokkdokumentar

  3. Tre grisebønder siktet av Økokrim etter NRK-dokumentar

  4. Nå blir det kameraovervåkning på slakterier

  5. Billig gris har en pris

Fra andre aviser

  1. Vil du ha slutt på at grisunger blir slått i veggen og lidelsene i griseindustrien? Løsningen er innlysende.

    Aftenposten
  2. Aftenposten mener: Virkelighetsfjernt om pølser og politikk

    Aftenposten
  3. Salget av svinekjøtt økte i sommer

    Aftenposten
  4. Til bondens forsvar: Kjøttskam er banal moralisme

    Aftenposten
  5. Omstridte svinebønder leverer ennå kjøtt

    Aftenposten
  6. Gilde hevder at forbrukerne kan være trygge på at dyra har hatt det bra. Hvordan kan de vite det?

    Aftenposten