Hovedinnhold

GP-Endre utsetter kjærestejakten

Dropper damer - satser på Grand Prix

TAR GREP: Endre Nordvik elsker å fiske hjemme i Bergen. Men det er artist han vil bli. I kveld sloss han om finaleplass i den andre Melodi Grand Prix-delfinalen i Florø. Foto: Krister Sørbø
TAR GREP: Endre Nordvik elsker å fiske hjemme i Bergen. Men det er artist han vil bli. I kveld sloss han om finaleplass i den andre Melodi Grand Prix-delfinalen i Florø. Foto: Krister Sørbø
FLORØ (VG) Endre Nordvik (17) hadde som nyttårsforsett å skaffe seg kjæreste i 2011. Men Melodi Grand Prix kom i veien.

Denne saken handler om:

Dermed blir det ikke noe damejakt på det nye ungpikeidolet, før han er ferdig med den NRK-sendte musikk-konkurransen.

- Jeg skrev på bloggen min at jeg skulle prøve å få meg kjæreste. Men jeg har ingen kjæresteprosjekter gående, og nå er det uansett fullt fokus Melodi Grand Prix, så det får heller vente til sommeren. Da har jeg også fått trent litt mer, smiler Nordvik lurt.

Les også: Fra talentprogram til MGP-sirkus

Han skal fremføre låten «Oh, Oh (Puppy love)» under kveldens delfinale i Florø, og er glad for at popartisten Samsaya, som har skrevet låten, valgte akkurat ham til å fremføre den.

- Sangen omhandler den første kjærligheten - og i likhet med mange andre, så har jeg også opplevd den. Men det er jo ikke bestandig at den første er den rette, noe jeg også kan bekrefte, smiler Nordvik.

Les også: - Du er den mannlige Tone Damli Aaberge

Selv om den unge GP-finalisten er singel for øyeblikket, så er han likevel klar på hva han ser etter i en potensiell kjæreste.

- Hun trenger ikke å være modell, og det har ikke så mye å si om hun er blond eller brunette. Men det er viktig at hun er snill og omtenksom. I tillegg må hun ha det lille ekstra. Det som får meg interessert, sier 17-åringen.

Han synes det er mange pene jenter i de forskjellige Grand Prix-delfinale. Men innrømmer likevel at han har to personlige favoritter.

- Jeg er jo den yngste i denne delfinalen, så den peneste her, på min alder, er nok Pernille. Hun kjenner jeg også litt fra før. Mimi er også pen. Men hun er jo så høy. En kjæreste må uansett være mindre enn meg, smiler han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk