Hovedinnhold

Rihanna toppløs på mannfolkblad-forside

(VG Nett) Den lettkledde popstjernen synes det er en lettelse å snakke ut om forholdet til eksen Chris Brown.

Denne saken handler om:

TOPPLØS: Slik poserer Rihanna på coveret til GQ for noen uker siden, der hun også snakket ut om forholdet til eksen Chris Brown. Foto: Faksimile: GQ
TOPPLØS: Slik poserer Rihanna på coveret til GQ for noen uker siden, der hun også snakket ut om forholdet til eksen Chris Brown. Foto: Faksimile: GQ

Den vakre superstjernen har tidligere snakket ut til TV-vert Diane Sawyer om sin voldsdømte eks, Chris Brown. Nå stiller hun opp nesten naken på forsiden av mannfolkbladet GQ.

Se video:Se Rihannas sexy comback

Singelen «Russian Roulette» ble sluppet tidligere i høst. I sangteksten synger den unge sangerinnen ut for første gang etter at hun ble mishandlet av ekskjæresten Chris Brown i februar i år.

Rihannas første intervju etter hendelsen var med Diane Sawyer for Good Morning America. Her fortalte hun om hva som skjedde den kvelden Brown mishandlet henne, og hvordan hun var flau over at hun forelsket seg i ham.

8. februar ble det kjent at hun var blitt banket opp at sin daværende kjæreste Chris Brown. De to ble ansett som et av Hollywoods heteste par, og sjokket var derfor stort da det ble klart at Brown hadde slått, kloret og forsøkt å kvele Rihanna.

Les også:Rihanna tar knusende oppgjør i ny singel

Nå synes Rihanna det er godt å snakke ut om den tunge tiden.

- Det er veldig frigjørende. Det er en lettelse, Fordi det bygde seg opp så lenge og alle dise tankene og følelsene har flydd gjennom hodet mitt de siste åtte månedene. Nå er det som jeg endelig kan slippe det og gå videre, sier Rihanna til GQ.

Snakker ut toppløs

VOLDSDØMT Chris Brown ble dømt til samfunnsstraff for å ha banket opp Rihanna. Foto: AP
VOLDSDØMT Chris Brown ble dømt til samfunnsstraff for å ha banket opp Rihanna. Foto: AP

I etterkant av hendelsen lekket et bilde av en forslått og blodig Rihanna ut fra politiet, og Rihanna gikk i dekning. I løpet av de kommende ni månedene forholdt hun seg taus, til tross for at Chris Brown ved flere anledninger ba om unnskyldning og forklarte sin side av historien. Brown ble også dømt til samfunnstjeneste for mishandlingen.

Oppstandelsen var stor over hele verden da bildet av en forslått Rihanna lekket på nettet.

- Føles det som terapi å snakke om det?, spør kjendisbladet.

- Eh, jeg liker ikke å snakke så mye om det. Men hver gang jeg gjør det, er det litt lettere.

Les også: - Bilde av forslått Rihanna offentliggjort

Artikkelen fortsetter.

FORSLÅTT: Bildet til høyre ble publisert kort tid etter at Rihanna ble mishandlet. Foto: Foto: AP/TMZ
FORSLÅTT: Bildet til høyre ble publisert kort tid etter at Rihanna ble mishandlet. Foto: Foto: AP/TMZ

Vil videre

Brown er siden den gang dømt til samfunnstjeneste, og har ved flere anledninger bedt om unnskyldning til Rihanna og fansen. Rihanna selv har ikke kommentert hendelsen offentlig.

Siden hendelsen har det vært spekulert i om Chris sin karriere vil overleve den alvorlige ripen i lakken.

Nå vil Rihanna gjerne komme seg videre. Derfor velger hun også å være helt ærlig om det som har skjedd.

- Jeg ville at folk skulle komme seg videre sammen med meg. For det siste store de har hørt om meg, er den kvelden. Og jeg vil ikke at det skal definere hvem jeg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk