Hovedinnhold

Skaper ny musikk av gamle YouTube-videoer

NYSKAPENDE: Ophir «Kutiman» Kutiel (27) lever som musiker i hjemlandet Israel. Foto: YouTube
NYSKAPENDE: Ophir «Kutiman» Kutiel (27) lever som musiker i hjemlandet Israel. Foto: YouTube
(VG Nett) Den israelske musikeren Ophir «Kutiman» Kutiel (27) lager helt ny musikk ved å klippe sammen eksisterende klipp på YouTube.

- Det jeg har gjort er å klippe sammen alle slags forskjellige og uavhengige YouTube-videoer fra forskjellige mennesker som spiller instrumenter og synger. Jeg har satt klippene sammen og laget helt ny musikk, forklarer musikeren på sin egen hjemmeside.

Sjekk ut Kutimans nye YouTube-sanger på hans hjemmeside!(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider)

Kutiel lever av å være musiker i hjemlandet Israel, og har nå lyktes med å bli en snakkis med sitt nyskapende musikkprosjekt på internett. Selv har han kost seg med jobben det har vært å finne de forskjellige videoklippene.

- Jeg vil takke alle artister som er med her. Jeg hadde det fantastisk med å søke dere opp og jobbe med dere, forteller han.

VGD:Hva synes du om denne måten å lage musikk på? Kjør debatt!

På hjemmesiden har han lagt ut og kreditert alle videoene han har brukt til å lage låter med så langt.

- Det har vært fantastisk å se hvordan forskjellige videoer har passet sammen, uten at jeg har trengt å gjøre noe ekstra med det, sier 27-åringen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk