Hovedinnhold

Kjole til besvær - Rihanna strevde på motegalla

BLIKKFANG: Rihanna (23) hadde sitt svare strev med å holde styr på slepet under mandagens motegalla i New York. Foto: Wenn, Bulls og AFP
BLIKKFANG: Rihanna (23) hadde sitt svare strev med å holde styr på slepet under mandagens motegalla i New York. Foto: Wenn, Bulls og AFP
(VG Nett) Rihanna (23) slet med å holde styr på slepet, men poserte likevel selvsikkert i den gjennomsiktige kjolen.

Sangstjernen vet å sikre seg oppmerksomhet. 23-åringen er kjent for sine dristige antrekk både på og utenfor scenen. Mandagens galla i regi av Metropolitan Museum of Art Costume Institute i New York var ikke noe unntak.

Rihanna, som for anledningen hadde samlet sine lange, signalrøde, kunstige lokker i en flette, skred opp den røde løperen i en kjole som satte fart på blitzlampene.

Fikk hjelp til slepet

Den sorte blondekjolen, signert Stella McCartney, var fotsid, med et langt slep, men den var også gjennomsiktig. Hele høyre side var naken. Kun et flortynt stoff en anelse lysere enn stjernens egen hudfarge, sørget for å holde kjolestykket sammen.

Slepet bød også tydelig på problemer for sangeren, som gjentatte ganger måtte bøye seg ned for å få orden på kreasjonen. Å gå i trapper var et kunststykke for seg, og Rihanna trengte hjelp av andre til dandere slepet.

Den selvsikre artisten så imidlertid ikke ut til å være særlig brydd over kjoleproblemene, men poserte i velkjent stil.

Rihanna var ikke den eneste som slet med antrekket på stjernefesten. Beyonce Knowles (29) hadde også store utfordringer - se VGTV på minMote .

Årets Metropolitan-galla hedret den avdøde designeren Alexander McQueen. Mer om gallaen på minMote.no .

Rihanna holder ikke mindre enn to konserter i Norge i år - den første i Bergen 17. august, og den andre i Oslo 30. oktober.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk