Hovedinnhold

Sånn gikk det med Chris som smeltet «Idol»-juryen

POPULÆR AUDITION: Chris Medina (26) på sin første opptreden i «American Idol». Foto: AP
POPULÆR AUDITION: Chris Medina (26) på sin første opptreden i «American Idol». Foto: AP
(VG Nett) 26 år gamle Chris Medina rørte «American Idol»-juryen med sin gripende kjærlighetshistorie. Nå gjør han suksess på YouTube.

Denne saken handler om:

Sanghåpet Chris Medina sørget for en «Idol»-audition av de sjeldne da han i februar sang The Script-låten «Breakeven» for sin funksjonshemmede forlovede. Bryllupsplanene til paret fikk en bråstopp da Juliana Ramos ble kvestet i en bilulykke i 2009 og endte opp med omfattende hjerneskader.

YouTube: Se Medinas audition her 

- Hvilken mann er jeg hvis jeg forlater henne når hun trenger meg mest? sa Medina foran stjernejuryen med Jennifer Lopez (41), Steven Tyler (62) og Randy Jackson (54). Da Ramos senere ble trillet inn i rullestol, reiste både Tyler, Lopez og Jackson seg fra setene sine og hilste varmt.

TV2 Zebra, som sendte innslaget for noen dager siden, ligger litt etter det amerikanske sendeskjemaet. TV-seere som ikke vil vite hva som skjer videre med Chris Medina i konkurransen, bør derfor ikke lese videre.

Fikk egen låt - nordmann involvert

Selv om Medina og kjæresten rørte juryen i senk, røk 26-åringen ut før finalerundene. Jennifer Lopez var sønderknust og hulket etter at juryen hadde sendt Medina hjem. Hun måtte trøstes av de andre (se innslaget på YouTube ).

Men «Idol»-nederlaget betyr slett ikke slutten på platedrømmen for Medina. Den Grammy-belønte plateprodusenten Rodney Jerkins tok parets historie så inn på seg at han skrev en egen låt for Medina - balladen «What Are Words». Nå har videoen til låten, som også viser klipp fra Medinas lykkelige frieri til sin vakre kjæreste før ulykken, blitt en klikkvinner med flere millioner visninger på YouTube.

VG Nett har søndag kveld - etter at denne artikkelen ble publisert - blitt gjort oppmerksom på at Jerkins har hatt med seg norske André Lindal til å skrive låten - sammen med Lauren Christy. Lindal har også vært med å produsere låten. VG Nett har ikke lykkes i å komme i kontakt med Lindal i kveld.

YOUTUBE: SE MEDINAS NYE MUSIKKVIDEO HER 

Artikkelen fortsetter under bildet.

RØRT JURY: Steven Tyler, Jennfier Lopez og Randy Jackson hadde et følelsesladet møte med Chris Medinas forlovede, Juliana Ramos. Foto: YouTube
RØRT JURY: Steven Tyler, Jennfier Lopez og Randy Jackson hadde et følelsesladet møte med Chris Medinas forlovede, Juliana Ramos. Foto: YouTube


- Det har vært fantastisk - så surrealistisk, sier Medina til Canadian Press  om tiden i kjølvannet av «Idol»-auditionen.

- Jeg blir gjenkjent hele tiden. Det er som en drøm, selv om jeg ikke føler meg helt som kjendis ennå, sier Medina, som forsikrer at også kjæresten nyter godt av den ferske berømmelsen.

- Fremmede kommer bort til henne på gaten og sier at hun kommer til å bli bedre, at de ber for henne og at hun insprerer dem. Juliana elsker det, sier Medina.

Får møte bandet

26-åringen forsikrer at han fortsatt drømmer om å gifte seg med kjæresten.

Nylig bestemte en stor bilprodusent å forære en spesial-van til Medina og kjæresten, som gjør at hun lettere kan fraktes rundt med rullestolen.

Medina har også blitt invitert til å møte bandet bak låten som han fremførte på sin første audition. The Script vil møte 26-åringen ansikt til ansikt.

Inntektene av «What Are Words» er øremerket Juliana Ramos' Recovery Fund.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk