Hovedinnhold

«Sveriges mest sexy mann» og «Norges mest sexy kvinne» har funnet tonen

SAMARBEIDER: Eric Saade hyller Tone Damli for hennes video «Look Back», og gleder seg til å spille inn sin egen med den norske sangfuglen. Foto: Alex Herron / Linus Hallsénius
SAMARBEIDER: Eric Saade hyller Tone Damli for hennes video «Look Back», og gleder seg til å spille inn sin egen med den norske sangfuglen. Foto: Alex Herron / Linus Hallsénius
(VG Nett) Eric Saade (21) håper på et fruktbart samarbeid med Tone Damli (24) - og en musikkvideo med masse hud.

Tone Damli og den svenske artisten Eric Saade synger duetten «Imagine» på hennes nye samlealbum, som lanseres neste uke.

- Jeg digger stemmen hennes. Og hun var like nydelig som vanlig, jeg kunne knapt se på henne. For å være ærlig - jeg håper vi kan gjøre en virkelig sexy musikkvideo sammen, sier single Saade til VG.

21-åringen har gjort suksess i hjemlandet etter at han kom på tredjeplass i Melodifestivalen i 2010, og representerte Sverige i MGP-finalen i Düsseldorf i 2011. Nå vil han erobre Norge med hjelp av Tone Damli.

- Denne ideen passet perfekt siden jeg skal slippe musikk i Norge og hun i Sverige, sier han.

Les også: Åpen Tone: - Jeg er drøyere enn folk tror 

Damlis manager David Eriksen sier til VG at de tok kontakt med plateselskapet i Sverige for å få til et samarbeid med en svensk artist, og førstevalget var det svenske stjerneskuddet.

- Litt snakk artist til artist, og manager til manager, samt en godkjenning fra Saades plateselskap, så var det klart, sier han.

Følger med

Saade på sin side har fulgt med på Damlis karriere siden han møtte henne for fire år siden.

- Jeg traff Tone da jeg var 17, men har ikke møtt henne siden. Jeg husker bare at jeg syntes hun var jævlig pen, ler svensken.

- Jeg forstår at hun har blitt kåret til Norges mest sexy. Jeg har jo blitt kåret til Sveriges mest sexy mann, så det må jo være en dritbra kombinasjon, fortsetter han.

Les også: Finn én feil på Tone 

Saade har fått med seg både Grand Prix-deltakelsen og andre prosjekter. Og videoen til «Look Back», som fikk mye oppmerksomhet for 24-åringens lettkledde fremførelse, har han sett - igjen og igjen.

- Jeg kan se på den videoen døgnet rundt, og jeg skjønner ikke kritikken den har fått i Norge. Jeg synes den er fantastisk. Om noen synes hun var lettkledd, har ikke det største sjokket kommet. Vi skal gjøre mer enn det. Next time we'll be naked, sier Saade og bryter ut i latter.

Skrev til Tone

Det er Saade selv som har skrevet «Imagine» sammen med Jason Gill, med Tone i tankene.

- Det er en poplåt, mer Tones stil enn min. Jeg skrev den jo til henne. Det er en feelgood-låt, samtidig som teksten er veldig seriøs og kjærlighetsfull.

Til sommeren er Saade klar for å komme til Norge for å promotere sin musikk.

- Det skal bli moro å følge opp suksessen i Sverige og fokusere på det internasjonale og Norge. Jeg kommer til Norge i juni for å gjøre promotion, både med min egen musikk og med Tone, sier han.

PS! Tone gjør også duetten «Save me» med den samiske artisten Maddji på samleplaten.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk