Hovedinnhold

Kiss-bassist Gene Simmons refser Rihanna

Simmons til VG: - Hvis jeg treffer Rihanna i Oslo, vil jeg si det til henne

IKKE FAN: Rihanna får det glatte lag av Gene Simmons. Foto: AP / Reuters.
IKKE FAN: Rihanna får det glatte lag av Gene Simmons. Foto: AP / Reuters.
(VG Nett) Gene Simmons (62) lover å lekse opp for Rihanna (24) hvis han møter henne i Oslo i helgen. Han mener nemlig hun mimer - og dermed lyver - på scenen.

- Både Rihanna og Madonna ser bra ut og er sexy. Men når man mimer på scenen, så lyver man, sier Simmons til VG.

Dagen før Simmons og bandet går på scenen i Oslo i helgen, opptrer Rihanna (24) på samme festival. Simmons kritiserte nylig Rihanna i et intervju med Billboard og kalte musikken hennes «fake bullshit».

- Det er en fornærmelse overfor alle som har kjøpt billetter. Man må være ærlig. Det er det folk betaler for, ikke for å gå på en karaokebar. Fansen er venner, og man lyver ikke for vennene sine. Hvis jeg treffer Rihanna i Oslo, vil jeg si det til henne. Hun må være enig. Men selvsagt kan Rihanna både synge og danse, sier Simmons.

Minnes Ullmann

Kollen-konserten er den eneste Kiss holder i Skandinavia i 2012. På spørsmål om hva slags minner Simmons har fra tidligere norgesbesøk, svarer han:

- Jeg har alltid blitt jaget av pressen, som har løpt etter meg i gatene, så de fleste minnene utenom konsertene, handler om å snike seg rundt på restauranter og kanskje en kino. Men maten er fantastisk. Og kvinnene er flotte. Blant dem er selvsagt Liv Ullmann, sier Simmons og sikter til romansen han hadde med den norske filmstjernen på 70-tallet.

- Minnene er søte, men Liv og jeg har ingen kontakt i dag, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ROCKEVETERANER: Gene Simmons, Eric Singer, Tommy Thayer og Paul Stanley, her avbildet i april i år, holder stilen. Foto: AP
ROCKEVETERANER: Gene Simmons, Eric Singer, Tommy Thayer og Paul Stanley, her avbildet i april i år, holder stilen. Foto: AP


Spøker med VG-fotograf

Det var VG-fotograf Trond Solberg som i 1980 knipset det aller første bildet av Gene Simmons uten sminke i Oslo, noe som den gangen fikk fansen til å rase.

- Har du tilgitt fotografen?

- Det er ikke noe problem lenger. Jeg har begravet ham i hagen min, sier Simmons galgenhumoristisk.

NYGIFT: Gene Simmons og Shannon Tweed har vært sammen i snart 30 år, men giftet seg først i fjor høst. Foto: AP
NYGIFT: Gene Simmons og Shannon Tweed har vært sammen i snart 30 år, men giftet seg først i fjor høst. Foto: AP

Krangler ikke

Han forteller også at han og de andre medlemmene, Paul Stanley (60), Eric Singer (54) og Tommy Thayer (51), aldri krangler.

- Etter at vi kuttet ut dop og alkohol i bandet, er det uproblematisk. Det blir som i en familie. Hvis én person misbruker rusmidler, så har hele familien et problem, forklarer Simmons, som mener han omsider har blitt voksen.

I fjor høst giftet han seg med kjæresten gjennom 28 år, Shannon Tweed. De har to voksne barn sammen.

- Det er først når menn nærmer seg 60 at de blir voksne. Før den tid er de som 14 år gamle, kåte unggutter. Du kan tro at en mann i 20-30-årene er moden, men det er han ikke. Han er kun interessert i én ting. De fleste ekteskap ender fordi mannen finner en ny dame. Nå er jeg selv moden. Jeg kommer til å bli i dette ekteskapet livet ut, forsikrer Kiss-bassisten.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk