Hovedinnhold

Rihanna kopierte Elvis-rekord

HOT: Rihanna spiller i Norge 30. oktober. Foto: AFP
HOT: Rihanna spiller i Norge 30. oktober. Foto: AFP
(VG Nett) Rihanna (22) er den første kvinnelige soloartisten som har oppnådd fem førsteplasser på hitlistene i Storbritannia fem år på rad.

Denne uken topper 22-åringen - født Robyn Rihanna Fenty - de britiske hitlistene med låten «What's My Name».

Popstjernen fra Barbados har toppet hitlisten i Storbritannia i fem år på rad, med «Umbrella» (2007), «Take A Bow» (2008), «Run This Town» (2009) og «Only Girl (In The World)» (2010).

Ifølge The Official Charts Company er det ingen soloartister som har gjort dette siden Elvis Presley på 1950-tallet.

Rihannas album «Loud» topper også den britiske albumlisten, og 22-åringen har med det oppnådd sin andre «double» i Storbritannia.

30. oktober 2011 besøker Rihanna Norge, og holder konsert i Oslo Spektrum.

Konserten er en del av Rihannas nye «Loud»-turné, og dette blir første gang artisten holder en hel konsert i Norge. Tidligere har hun opptrådt på Nobelkonserten, og hun fremførte også en sang da hun gjestet Fredrik Skavlan i 2009.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden 
Følg Rampelys på Facebook 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk