Hovedinnhold

Ari tok med damene på a-ha: - Tror du jeg skal synge med?

IKKE BARE ARI: Ari Behn var på konserten med søsteren Anja (t.v.) og moren Marianne. Også prinsesse Märtha var med. Foto: Øystein David Johansen.
IKKE BARE ARI: Ari Behn var på konserten med søsteren Anja (t.v.) og moren Marianne. Også prinsesse Märtha var med. Foto: Øystein David Johansen.
OSLO SPEKTRUM (VG Nett) Ari Behn troppet opp på a-has avskjedskonsert med både kone, søster og mor.

Denne saken handler om:

Ari Behn er foreløpig sistemann til å stille seg i rekken av gratulanter av a-ha, som lørdag gjør sin avskjedskonsert i Oslo Spektrum.

Prinsessegemalen tok turen med både Märtha, mor Marianne og søster Anja, og hyllet a-ha for alt de har oppnådd i løpet av sin lange karriere.

- De har hatt en helt utrolig karriere, og det er dynamikken mellom dem som har gjort dem så store. Litt gnisninger er bare bra, sier Behn til VG Nett.

VGTV: Se VG-fotografens utvalgte a-ha-bilder 
VGTV: Se klipp fra avskjedskonserten!

Behn og resten av følget måtte vente en stund i bilen før de fikk komme inn på Spektrum, hvor et fullt pressekorps kastet seg over dem.

Skal synge med

- Kommer du til å synge med i kveld, Ari?

- Å, ja, det tror du? svarer Behn, og av svaret går det tydelig fram at det ikke er noe spørsmål - det er selvsagt.

- Jeg har vært fan siden 1985, og som alle andre nordmenn var det Hunting High and Low-plata som gjorde meg til fan, sier han.

En favorittlåt har han også på lager - og valget faller på «The Sun Always Shines On TV».

Les også: Norske kjendisers farvel med a-ha 

Yosef - rett på festen

Også Yosef Wolde-Mariam fra Madcon kom forbi Oslo Spektrum, men han skulle ikke på konsert - bare rett på festen etterpå.

- A-ha er det ubestridt største, beste og mest fantastiske bandet i Norge uansett sjanger. Det er ingen over, ingen ved siden. Og jeg er fan av folk som gir seg på topp, sier Wolde-Mariam.

Madcon-stjernen, som selv har vært i blant annet USA for å spille inn en låter til sitt nye album, har allerede tenkt til å spørre Paul, Morten og Magne om råd for karrieren videre.

Les flere kjendissaker på vg.no/rampelys .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk