Hovedinnhold

Nå får Chris Brown nærme seg Rihanna

I RETTEN: Chris Brown var alvorspreget da han møtte i retten 22. februar. Foto: AP
I RETTEN: Chris Brown var alvorspreget da han møtte i retten 22. februar. Foto: AP
(VG Nett) Besøksforbudet Chris Brown (21) fikk etter at han banket opp ekskjæresten Rihanna (23) er nå opphevet.

Dommer Patricia Schnegg opphevet tirsdag besøksforbudet, etter at Rihannas advokat hadde opplyst retten om at dette var greit for popstjernen, skriver nyhetsbyrået AP.

Chris Brown banket opp sin daværende kjæreste Rihanna i forkant av Grammy-utdelingen i februar 2009. En hel verden lot seg sjokkere av de rystende bildene av en tydelig forslått Rihanna, som hadde sår og merker i ansiktet etter angrepet fra Brown.

Les også: - Slått, bitt, kvalt og drapstruet 

TYDELIG MERKER: Slik så Rihanna ut etter angrepet fra Brown. Foto: TMZ
TYDELIG MERKER: Slik så Rihanna ut etter angrepet fra Brown. Foto: TMZ

Brown erklærte seg uskyldig i angrepet på Rihanna, men ble dømt til samfunnsstraff - og fikk forbud mot å nærme seg sin tidligere kjæreste.

God oppførsel

21-åringen har i etterkant flere ganger beklaget sitt angrep på Rihanna. Dommer Patricia Schnegg skrøt nok en gang av oppførselen til Chris Brown etter dommen. På grunn av den gode oppførselen, slipper han også å møte til en planlagt høring 22. juni.

Les også: Brown får skryt for oppførselen 

Brown har nå lov til å snakke med ekskjæresten, men dersom han trakasserer eller truer Rihanna på noen som helst måte, vil det bli sett på som et klart brudd på prøvetiden. Ifølge nyhetsbyrået AP er Brown på prøvetid til august 2014.

Les også: - Jeg skal bli et bedre menneske 

Både Chris Brown og Rihanna var nominert til årets Grammy-utdeling. Rihanna opptrådte under det stjernespekkede showet, mens Brown ikke dukket opp under prisutdelingen. Rihanna og den norske produsentduoen Stargate, med Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen, vant Grammy-pris for låten «Only Girl (In The World)».

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden 
Følg Rampelys på Facebook 

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk