Hovedinnhold

Rihanna-billettene revet bort på 3 1/2 minutt

8.000 Rihanna-billetter ble solgt på rekordtid

NORGESBESØK: Rihanna legger turen innom Norge når hun skal ut på ny turné. Foto: AP
NORGESBESØK: Rihanna legger turen innom Norge når hun skal ut på ny turné. Foto: AP
(VG Nett) Mandag ble billettene til Rihannas konsert i Oslo Spektrum 30. oktober 2011 lagt ut for salg. Det ble raskt rift om konsertbillettene.

- Billettene ble solgt på tre og et halvt minutt og det er ekstremt bra.Jeg tror faktisk Rihanna snuser på en rekord her hos oss, men det er vanskelig å skille halvminuttene, sier en fornøyd markedsjef hos konsertarrangør Live Nation, Kristin Svendsen til VG Nett.

Konserten er en del av Rihannas nye «Loud»-turné, og dette blir første gang artisten holder en hel konsert i Norge. Tidligere har hun opptrådt på Nobelkonserten, og hun fremførte også en sang da hun gjestet Fredrik Skavlan i 2009. Salget skal ha gått smertefritt i følge Live Nation.

Enorm pågang

- Det har vært enorm pågang, men dette er det friskeste salget vi har hatt og det har heldigvis ikke vært noen tekniske problemer, forklarer hun.

Ifølge Svendsen ventet tjue hardbarkede Rihanna-fans utenfor Oslo Spektrum mandag morgen og alle fikk sikret seg de ettertraktede billettene.

Les også: Rihanna til Norge

Live Nation er stolt over at den amerikanske superstjernen endelig gjester Norge.

- Rihanna er en av de hotteste utenlandske artistene nå med gode listeplasseringer. Derfor er dette god timing, skryter markedssjefen.

Tvilsomt med ekstrakonsert

For de av fansen som ikke var raskt nok ute er det dessverre ingen flere muligheter til å sikre seg billetter.

- Nei, det løpet er nok kjørt nå. Kundene har allerede betalt billettene og da bruker de å hente dem ut, forklarer Svendsen og åpner heller ikke for noen ekstrakonsert.

- Turnelista er satt og vi fikk kun en dag i Norge, avslutter Svendsen.

Les flere saker på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk