Hovedinnhold

Rihanna: - Vil ikke at folk skal se meg gråte

INTERVJUET AV VENNEN: Rihanna sier det blir lenge til hun får barn. Foto: Pa Photos
INTERVJUET AV VENNEN: Rihanna sier det blir lenge til hun får barn. Foto: Pa Photos
(VG Nett) Superstjernen Rihanna blir intervjuet av kameraten Kanye West, og innrømmer at hun har en myk side.

Det er magasinet Interview som har fått rapstjernen Kanye West til å intervjue Rihanna for desemberutgaven av bladet. De to er gode venner, og samarbeidet blant annet på den Grammy-vinnende låten «Run this town». I intervjuet spør West om Rihanna har en sårbar side, og mener skjønnheten ofte har en tøff fremtoning.

- Jeg har en sårbar side. Jeg tror mange mennesker har en misoppfatning av hvem jeg er. De ser bare en tøff, aggressiv side av meg. Men alle kvinner har sårbarhet i seg. Så det er klart jeg også har det. Jeg liker bare ikke når folk ser meg gråte. Jeg vil ikke at de skal vite når jeg ikke har det bra, sier Rihanna i intervjuet.

NÅ SOM JOURNALIST: Kanye West. Foto: Pa Photos
NÅ SOM JOURNALIST: Kanye West. Foto: Pa Photos

Hun er for tiden aktuell med albumet «Loud» og singelen «What's my name». Albumet er oppfølgeren til «Rated R», et album som kom ut etter et tøft år for superstjernen. Bruddet med Chris Brown ble svært dramatisk etter at han var voldelig mot henne kvelden før Grammy-utdelingen i 2009.

Les også: Hyller Stargates Rihanna-suksess

Siden den gang har Rihanna funnet lykken med Matt Kemp. Men noen barn tror ikke Barbados-fødte Rihanna det blir riktig ennå.

- Det blir nok ikke ennå. Det avhenger av så mye annet, sier hun.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk