Hovedinnhold

Hårfager Rihanna

NY STIL: Rihanna i New York i dag. Foto: Bulls
NY STIL: Rihanna i New York i dag. Foto: Bulls
(VG Nett) Rihanna (22) skifter hårsveis raskere enn andre skifter sokker.

Den signalrøde fargen har popstjernen beholdt, men de skulderlange lokkene er denne uken erstattet med langt, glatt hår. Det var denne frisyren, om enn i mørkebrun variant, Rihanna hadde da hun slo gjennom for fullt i 2005.

Trendsetter

Om det nye håret er extensions eller parykk, er uvisst Sikkert er det at det ikke er 22-åringens eget hår. Etter at Rihanna klippet håret i 2007, har hun latt det forbli kort.

Rihanna er en av underholdningsbransjens største trendsettere og moteforbilder. De siste årene har hun sverget til korte, røffe hårfasonger. Det er derfor lenge siden fansen har sett henne slik hun nå fremstår når hun reklamerer for sin rykende ferske CD - «Loud».

KORT-KORT: Rihanna på nyåret i år. Foto: AP
KORT-KORT: Rihanna på nyåret i år. Foto: AP

I kveld var hun gjest under MTV-showet «The Seven».

Norsk «touch»

Alle de tre første singlene fra albumet er signert den norske produsentduoen Stargate. Førstesingelen «Only Girl (In The World)» har toppet hitlistene verden over de siste månedene. Singel nummer to, «What's My Name?», slippes i disse dager.

Se Rihannas plasseringer på VG-lista 

Nylig bekreftet Rihanna at også Stargate-produserte «S&M» blir neste singel.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK 

FIRE ÅR SIDEN: Rihanna på Nobel-scenen i Oslo i 2006. Foto: AP
FIRE ÅR SIDEN: Rihanna på Nobel-scenen i Oslo i 2006. Foto: AP

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk