Hovedinnhold

Se Sivert Høyems releasekonsert på VGTV

KRITIKERROST: «Long Slow Distance» fikk terningkast fem i VG, og musikkekspert Stein Østbø kaller platen for det mørkeste Sivert Høyem har gjort som soloartist. Foto: Krister Sørbø/VG
KRITIKERROST: «Long Slow Distance» fikk terningkast fem i VG, og musikkekspert Stein Østbø kaller platen for det mørkeste Sivert Høyem har gjort som soloartist. Foto: Krister Sørbø/VG
(VG Nett) Sivert Høyem (35) hylles av kritikerne for platen «Long Slow Distance». Søndag kan du se ham spille låtene på VGTV.

Da sender VGTV hele releasekonserten til Sivert Høyem fra fredag kveld i opptak.

Konserten ble spilt på Space Brain på Grünerløkka i Oslo.

- Uflidd lokale

- Stedet føles som en av de illegale klubbene vi pleide å gå til da vi bodde i Berlin. Det er veldig unorsk, og en fin setting for denne festen, sier Sivert Høyem til VG Nett.

- Jeg føler det kler skiva at det er et litt uflidd lokale, sier Høyem.

VGs musikkekspert Stein Østbø ga «Long Slow Distance» terningkast fem, og kaller platen for det mørkeste Sivert Høyem har gjort som soloartist.

Les hele anmeldelsen her 

- Norges største rockestemme innfridde igjen på den nye plata. Jeg har aldri sett en dårlig konsert med Sivert Høyem. Med sisteplata har han opparbeidet en låtkatalog som trygt kan sidestilles med moderbandet Madrugada, og det er jeg overbevist om at han vil synliggjøre live også, sier Østbø til VG Nett.

- Betyr noe

Sivert Høyem er naturlig nok svært glad over de positive tilbakemeldingene.

- Jeg blir egentlig oppjaget av hele spenningen rundt et albumslipp, og ikke bare av anmeldelsene. Det er jo fint at det er sånn fremdeles, og det er jo et tegn på at det betyr noen ting, sier Høyem.

Redaksjonell leder i VGTV, Ola Stenberg, gleder seg over å kunne vise releasekonserten i sin helhet.

- Sivert Høyem er en av Norges fremste artister, og når han nå kommer med et nytt album ønsket vi å tilgjengeliggjøre hans første konsert med de nye låtene. Denne konserten vil kun være mulig å se for VGTVs seere og de som er til stede på releasekonserten, sier Stenberg.

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk