searchChevron down

VG og dine data

Mediehuset VG er en del av Schibsted Norge, som er ansvarlig for behandling av dine data. Her kan du lese mer om hvordan informasjonen om deg håndteres hos VG, og du kan tilpasse hvordan denne brukes. Valgene du gjør vil gjelde for VG, VG+, VGTV, VG Helg, VG Debatt, VG Live, TV-guiden, Minmote, Godt, Pent, Familieklubben, VG Reise og Tipster.

MinSide inkluderer ikke personverninnstillingene for eAvis-tjenestene til VG. Du kan tilpasse dine personvernvalg for VGs eAvis i eAvis-appen.

Logg inn for å lagre endringene på Schibsted-kontoen din

Du er for øyeblikket ikke innlogget på VG. Når du ikke er innlogget, vil endringene du gjør i innstillingene bare gjelde for denne enheten. Dersom du vil at innstillingene skal gjelde på tvers av alle enhetene dine, logger du inn med din Schibsted-konto.

Slette dine data

Når du ikke er innlogget, går du til innstillingene i nettleseren eller på enheten for å slette din brukerhistorikk hos VG. Den nøyaktige fremgangsmåten kan variere fra enhet til enhet.

I nettleseren: Velg 'Slett nettleserdata' fra innstillingene i nettleseren. På iPhone, iPad og Android-enheter: Slett appen og last den ned på nytt.

Annonseinnstillinger

Les mer om personvern i Schibsted

Les mer for å få et bedre bilde av hvordan vi håndterer data og hvilke personvernvalg du har.

Schibsted, data og deg

Les mer

Fordypningsartikler om personvern i Schibsted