VGs ledelse

Rettelser PFU-kjennelser Retningslinjer

Gard Steiro

Administrerende direktør og sjefredaktør

Gard Steiro

Administrerende direktør og sjefredaktør

Født i 1976, fra Askøy. Han tiltrådte stillingen 4. januar 2017. Han hadde da vært nyhetsredaktør i VG siden høsten 2015. Før det var han sjefredaktør i Bergens Tidende, etter å ha jobbet i flere roller der og før det i Bergensavisen. Steiro leder både leder- og redaktørgruppen i VG.

Steiro sitter også i ledergruppen hos VGs eiere i Schibsted News Media.

Øyvind Næss

Stabssjef

Øyvind Næss

Stabssjef

Født i 1959, fra Jørpeland. Han koordinerer arbeidet i redaktørkollegiet og i ledergruppen, og har også et spesielt ansvar for etikkarbeidet i redaksjonen. Næss har vært stabssjef siden 2011. Før det var han HR -og organisasjonsdirektør i VG, og har også vært reporter, vaktsjef og leder av politisk avdeling. Før han kom til VG, jobbet Næss i Dagbladet, Rogalands Avis og i Strandbuen.

Tora Bakke Håndlykken

Nyhetsredaktør

Tora Bakke Håndlykken

Nyhetsredaktør

Født 1982, fra Skien, er nyhetsredaktør i VG. Hun startet i jobben i 2017, og er dermed linjeleder for avdelingene Sporten, Nyhet, Dagsorden og Foto. Hun har vært i VG siden 2005, i ulike lederroller og som krimjournalist. Før hun startet som journalist i VG, jobbet hun for NRK og Varden.

Håndlykken er stedfortreder for sjefredaktør, sitter i redaktørkollegiet og i VGs ledergruppe.

Christian Haneborg

Kommersiell direktør i VG

Christian Haneborg

Kommersiell direktør i VG

Født 1980, fra Oslo, er kommersiell direktør i VG og styreleder i E24. Han er linjeleder for avdelingene annonse, VG Lab, forretningsutvikling og markedsavdelingen. Haneborg har jobbet i VG siden 2012, først som annonsedirektør før han tiltrådte i stillingen 18. desember 2014. Haneborg var trainee i Schibsted, har ledet penger.no og har vært direktør for produkt- og konseptutvikling i Finn.no.

Haneborg sitter i ledergruppene i VG og Schibsted Marketing Service, og har ansvaret for Schibsted totale annonseomsetning i Norge.

Anna Berg

Økonomidirektør

Anna Berg

Økonomidirektør

Født 1981, fra Odda, er økonomidirektør i VG med ansvar for økonomistyringen i mediehuset. Hun tiltrådte stillingen i mai 2019, kom fra jobben som økonomisjef. Berg sitter i ledergruppene til VG og Schibsted News Media finans.

Stina Hofgaard Røsjø

Leder for HR og organisasjonsutvikling

Stina Hofgaard Røsjø

Leder for HR og organisasjonsutvikling

Født 1979, fra Bergen, er Leder for HR og organisasjonsutvikling i VG. Hun tiltrådte stillingen juni 2019. Hun er linjeleder for HR i VG, sitter i VGs ledergruppe samt at hun inngår i Schibsted News Medias HR-ledergruppe som har ansvar for organisasjonsutvikling på tvers av selskapene. Røsjø har jobbet i Schibsted siden 2007. Hun startet som trainee og har siden jobbet som salgs- og forretningsutvikler i FINN, prosjektleder i Schibsted Norge og administrasjonssjef i VGTV.

Thomas Manus Hønningstad

Administrerende direktør i VGTV

Thomas Manus Hønningstad

Administrerende direktør i VGTV

Født 1976, fra Asker, er administrerende direktør i VGTV AS og sitter i ledergruppen der og i VGs ledergruppe med strategiansvar for mediehuset. Han tiltrådte stillingen 12. november 2018. Før det var han strategidirektør i VGTV, og ledet også tv-satsingen i VG fra 2007 til VGTV ble et eget selskap i 2014. Han har jobbet i Schibsted siden 2001 og i VG siden 2004.

Hilde Øier

Direktør for brukerbetaling

Hilde Øier

Direktør for brukerbetaling

Født 1979, fra Oslo, er direktør for brukerbetaling i VG, og tiltrådte stillingen i januar 2019. Hun har jobbet i VG siden 2012, og har tidligere vært leder for annonse- og markedsavdelingen. Øier sitter i ledergruppen til Schibsted Consumer Business og VG.

Ola Stenberg

Produktdirektør

Ola Stenberg

Produktdirektør

Født 1980, fra Hamar, er produktdirektør i VG. Han tiltrådte stillingen 26. juni 2019. Han er linjeleder for produkt- og teknologi-teamene i VG. Han har jobbet i ulike roller i VG siden 2004, og kom fra jobben som utviklingsredaktør og før det igjen som redaksjonell leder av VGTV. Stenberg har også jobbet i blant annet NTB og Hamar Arbeiderblad. Han sitter i ledergruppene i VG og Schibsted News Media Product and Tech.

Øyvind Brenne

Utviklingsredaktør

Øyvind Brenne

Utviklingsredaktør

Født 1982, fra Ottestad, er utviklingsredaktør i VG, og linjeleder for avdelingene Redaksjonell utvikling, Data&analyse, Nisjer, Z og Podcast. Han tiltrådte stillingen 23. september 2019. Han hadde da vært sportssjef i VG / VG Nett siden 2010. Før det jobbet han i Fædrelandsvennen, Forsvarets Forum og Hamar Dagblad. Brenne sitter i ledergruppen og i redaktørkollegiet i VG.

Rolf Sønstelie

Redaktør for VGTV

Rolf Sønstelie

Redaktør for VGTV

Født 1966, fra Skedsmokorset, er redaktør for VGTV. Han tiltrådte stillingen i 12. november 2018, etter å ha vært redaksjonssjef for TV siden 2016. Han er ansvarlig for all redaksjonell virksomhet på VGTV. Han har jobbet i ulike roller i VG siden 1993/94 - som politisk journalist, avdelingsleder Samfunn, redaksjonssjef, konstituert featureredaktør og konstituert nyhetsredaktør. Før VG jobbet han flere år i partiet Venstre. Sønstelie leder den redaksjonelle ledergruppen i VGTV, og sitter i redaktørkollegiet i VG.

Jane Throndsen

Redaktør for VG+

Jane Throndsen

Redaktør for VG+

Født 1969, er redaktør for VG+ digitale historier. Hun har ledet den digitale transformasjonen av VGs featurejournalistikk som er en viktig del av VG+. Throndsen begynte i VG i 2012. Før VG var hun nyhetsleder, kulturredaktør og magasinredaktør i Dagbladet med to år hvor hun var bosatt i London. Throndsen sitter i redaktørkollegiet i VG.

Hanne Skartveit

Politisk redaktør

Hanne Skartveit

Politisk redaktør

Født 1966, fra Oslo, politisk redaktør i VG. Hun tiltrådte stillingen 1.januar 2009. Har vært i VG siden mars 1991, som politisk reporter, kommentator og leder for kommentaravdelingen. Kom til VG fra Arbeiderbladet (Dagsavisen). Skartveit sitter i redaktørkollegiet i VG.