Nå har du en unik sjanse til å skaffe deg et billig og smart treningsapparat til hjemmetrening når høstsesongen starter.
Nå har du en unik sjanse til å skaffe deg et billig og smart treningsapparat til hjemmetrening når høstsesongen starter.

Supertilbud på den geniale romaskinen

Det hendige treningsapparatet kan stues vekk enkelt når det ikke er i bruk. Nå får du den til tidenes laveste pris.

Publisert:

Hvis du har vurdert å skaffe deg en romaskin eller et annet treningsapparat hjemme, men har slått bort tanken fordi du ikke har plass eller råd, har vi en god nyhet.

Infico E2 er en solid og fullverdig romaskin som bare veier 28 kilo, og du kan enkelt sette den opp etter en vegg eller plassere den under en seng når den ikke er i bruk.

Nå får i du den til tidenes laveste pris på Mystuffs lagertømming. På salget finner du også treningsutstyr, massasjepistoler, oppblåsbare kajakker og mye annet til supre priser.

Salget hos Mystuff varer til og med 30. september, så dette er siste sjanse til å sikre seg romaskinen til den rekordlave prisen.

Sjekk også salgene på treningsutstyr til hjemmebruk hos X-Life og Tights.

Romaskinen Infico E2 - rekordbillig

https://c.trackmytarget.com/?a=sec88c&i=w183e1&ref1=Infico&r=https%3A%2F%2Fmystuff.no%2Fcollections%2Fsommersalg%2Fproducts%2Finfico-romaskin

Førpris: 6990 kr
Nå: 5245 kr

Infico E2 er en oppgradert versjon av bestselgeren Infico E1. Fotfestet er nytt og forbedret, og romaskinen er utstyrt med 6 ulike mostandsnivåer. Den kan brukes både av nybegynnere og godt trente.

Infico E2 veier bare 28 kilo og er trolig verdens minste romaskin. Når du ikke bruker apparatet, kan du plassere det vertikalt langs veggen eller i et kott. Det tar dermed minimalt med plass.

Tilbudsprisen på 5245 kroner er den laveste noensinne som er registrert for Infico E2, ifølge Prisjakt og Prisguiden. Den kostet 7990 kroner så sent som juli 2022.

Les mer om romaskonen og bestill på tilbud!

Rabatt på alle brettbare tredemøller

Har du vurdert å skaffe deg tredemølle hjemme, men har måtte droppe det fordi du ikke har plass hjemme til store, tunge og uhåndterlige apparater?

Walkingpad en ny type tredemøller som er små, lette og enkle å frakte og flytte på. Det geniale med møllene er at de kan felles sammen, slik at de enkelt kan stues vekk når de ikke er i bruk.

Ut september får du 10 prosent rabatt på alle Walkingpad-modeller med koden WP10.

Walkingpad K12

https://c.trackmytarget.com?a=sec88c&i=w183e1&ref1=K12&r=https%3A%2F%2Fmystuff.no%2Fcollections%2Fwalkingpad%2Fproducts%2Fwalkingpad-k12

Denne modellen er kanskje den tynneste tredemøllen i verden og veier kun 33 kilo til tross for en toppfart på 12 km/t. Vær obs på at K12 ikke kan brettes sammen, men stativet kan legges ned. Det er dermed lekende lett å forflytte apparatet mellom ulike rom.

Bestill Walkingpad K12 nå og få 10 % rabatt

Walkingpad C2

https://c.trackmytarget.com?a=sec88c&i=w183e1&ref1=C2&r=https%3A%2F%2Fmystuff.no%2Fcollections%2Fwalkingpad%2Fproducts%2Fwalkingpad-c2

Walkingpad C2 er KingSmiths nyeste og letteste gåmølle. Med sine 25 kilo og foldbare design blir apparatet så lite at det kan oppbevares under sengen, sofaen, bak en stol eller bortgjemt i et skap.

Bestill gåbåndet nå og få 10 % rabatt

Flere Walkingpads

Walkingpad K15 - toppfart 15 km/t

Walkingpad R2 Pro - toppfart 12 km/t

Walkingpad R1 Pro - running edition

Walkingpad X21 - den kraftigste modellen

Husk koden WP10 for å få rabatt på Walkingpad

Publisert: