Med en airfryer blir frityrstekt mat sprøere, saftigere og sunnere.
Med en airfryer blir frityrstekt mat sprøere, saftigere og sunnere.

Cyber Monday-tilbud på Cosori

Kåret til Årets kjøkkenprodukt 2022/23. I dag får du alle modeller på tilbud.

Publisert:

Såkalte airfryere, eller luftfrityrkokere som det heter på norsk, er blitt et fast og kjært inventar på mange norske kjøkken de siste årene. Airfryerne kan blant annet brukes til å tilberede frityrmat som pommes frites og nuggets uten det usunne fettet som normalt må til ved frityrsteking.

Varm og sirkulerende luft gir maten en sprø overflate og et deilig, saftig indre. Steketiden går mye fortere enn hvis du bruker vanlige ovner, og du kan bruke airfryerne til å tilberede mange andre typer retter enn frityrmat.

I Norge er merket Cosori blitt den store favoritten innen airfryere, og tidligere i høst ble Cosori Premium Airfryer kåret til «Årets kjøkkenprodukt» av fagbladet Elektronikkbransjen.

Cyber Monday: Tilbud på alt fra Cosori!

Ny modell på tilbud nå

Cosori kom i august 2022 med en ny, forbedret og unik modell kalt Dual Blaze. Ifølge Cosori Norge ble de 3000 enhetene i den første leveransen utsolgt i løpet av to uker.

Det som gjør den nye modellen unik, er at den er den eneste airfryeren på markedet med dobbelt varmeelement. Maten blir tilberedt enda raskere, og man slipper å snu den ettersom den bli oppvarmet fra både undersiden og oversiden.

Dual Blaze er på tilbud hos Cosori på Cyber Monday, og med koden VGTILBUD får du ytterligere 15 % rabatt!

Koden VG5 gir 5 % rabatt på øvrige Cosori-modeller.

Cosori Dual Blaze Airfryer

https://to.cosori.no/t/t?a=1615748993&as=1338715118&t=2&tk=1&url=https://www.cosori.no/cosori-dual-blaze-airfryer-lys-gra/&epi=-dual--

Førpris: 3249 kroner
15 % rabatt med koden VGTILBUD: 2421 kroner

Nå med norskspråklig app

Dual Blaze har hele 12 ulike programmer, hvorav 6 av disse er ulike tilberedningsfunksjoner, som for eksempel bake, broil, airfryer og roast. Modellen er også større en tidligere modeller, og den blir levert med en norskspråklig app.

Her har du tilgang til å styre alle funksjonene på airfryeren, få varslinger og starte opp maskinen. Du får også tilgang til over 100 oppskrifter, og du kan lage dine egne oppskrifter.

Dual Blaze er på tilbud hos Cosori på Cyber Monday, og med koden VGTILBUD får du ytterligere 15 % rabatt!

Koden VG5 gir 5 % rabatt på øvrige Cosori-modeller.

Publisert: