https://aslinkhub.com/?cid=6259&pid=34353&productGroup=FlyHjelp&media_id=98219&sub=hjelp  Det ligger an til en sommer preget av forsinkelser og kanselleringer på mange europeiske flyplasser.
Det ligger an til en sommer preget av forsinkelser og kanselleringer på mange europeiske flyplasser.

Rammet av flykaos? Slik får du pengene du har krav på

Visste du at hver passasjer i reisefølget kan ha krav på inntil 6000 kroner ved forsinkelser?

Streiker og mannskapsmangel gjør at det kan gå mot en kaotisk sommer på flyplassene i Europa. Mange nordmenn vil derfor oppleve forsinkelser, kanselleringer og lange køer i ferien.

Dersom du skulle bli utsatt for flytrøbbel, vil du i mange tilfeller ha krav på en økonomisk kompensasjon. Det er imidlertid langt fra alle passasjerer som krever refusjon fra flyselskapene. Mange tenker ikke på at de kan ha krav på kompensasjon, mens andre ikke vet hvordan de går frem for å få refundert billettene.

Få hjelp til å kreve rettmessig kompensasjon

Heldigvis finnes det hjelp å få. Tjenester som Flyhjelp.no og Flyforsinkelser.no veileder hvert år tusenvis av passasjerer som er blitt rammet av flyproblemer.

Dersom du tror at du kan ha krav på kompensasjon i forbindelse med en flytur, trenger du bare å fylle ut et enkelt skjema med informasjon om reisen. Deretter tar juristene hos Flyhjelp eller Flyforsinkelser saken direkte med flyselskapet.

Her ser du satsene for refusjon som du kan ha krav på hvis du blir utsatt for flytrøbbel.

Ingen kostand hvis klagen ikke lykkes

Du kan kreve erstatning for flyreiser hele tre år tilbake i tid, og kompensasjonen kan komme helt opp i 6000 kroner per passasjer i reisefølget.

Flyhjelp hevder på hjemmesiden sin at de vinner 98 prosent av sakene de tar på vegne av passasjerer som melder inn krav via dem. Flyhjelp tar et salær som trekkes fra kompensasjonen dersom de vinner saken. Du har derimot ingen utgifter til Flyhjelp dersom klagen ikke skulle resultere i en kompensasjon.

Få hjelp av Flyhjelp.no eller Flyforsinkelser.no.

Les også: Slik får du billigst leiebil i Norge og Europa

Mer om

Flyselskaper

Streik

Refusjon