VGs ledelse

Bilde av Gard Steiro

Gard Steiro

Administrerende direktør og sjefredaktør

Født i 1976, fra Askøy. Han tiltrådte stillingen 4. januar 2017. Han hadde da vært nyhetsredaktør i VG siden høsten 2015. Før det var han sjefredaktør i Bergens Tidende, etter å ha jobbet i flere roller der og før det i Bergensavisen. Steiro leder både leder- og redaktørgruppen i VG.

Steiro sitter også i ledergruppen hos VGs eiere i Schibsted News Media.

Bilde av Øyvind Næss

Øyvind Næss

Stabssjef

Født i 1959, fra Jørpeland. Han koordinerer arbeidet i redaktørkollegiet og i ledergruppen, og har også et spesielt ansvar for etikkarbeidet i redaksjonen. Næss har vært stabssjef siden 2011. Før det var han HR -og organisasjonsdirektør i VG, og har også vært reporter, vaktsjef og leder av politisk avdeling. Før han kom til VG, jobbet Næss i Dagbladet, Rogalands Avis og i Strandbuen.

Bilde av Tora Bakke Håndlykken

Tora Bakke Håndlykken

Nyhetsredaktør

Født 1982, fra Skien, er nyhetsredaktør i VG. Hun startet i jobben i 2017, og er dermed linjeleder for avdelingene Sporten, Nyhet, Dagsorden og Foto. Hun har vært i VG siden 2005, i ulike lederroller og som krimjournalist. Før hun startet som journalist i VG, jobbet hun for NRK og Varden.

Håndlykken er stedfortreder for sjefredaktør, sitter i redaktørkollegiet og i VGs ledergruppe.

Bilde av Christian Haneborg

Christian Haneborg

Kommersiell direktør i VG

Født 1980, fra Oslo, er kommersiell direktør i VG og styreleder i E24. Han er linjeleder for avdelingene annonse, VG Lab, sponsoravdelingen, forretningsutvikling og markedsavdelingen. Haneborg har jobbet i VG siden 2012, først som annonsedirektør før han tiltrådte i stillingen 18. desember 2014. Haneborg var trainee i Schibsted, har ledet penger.no og har vært direktør for produkt- og konseptutvikling i Finn.no.

Haneborg sitter i ledergruppene i VG og Schibsted Marketing Service, og har ansvaret for Schibsted totale annonseomsetning i Norge.

Bilde av Thomas Manus Hønningstad

Thomas Manus Hønningstad

Administrerende direktør i VGTV

Født 1976, fra Asker, er administrerende direktør i VGTV AS og sitter i ledergruppen der og i VGs ledergruppe med strategiansvar for mediehuset. Han tiltrådte stillingen 12. november 2018. Før det var han strategidirektør i VGTV, og ledet også tv-satsingen i VG fra 2007 til VGTV ble et eget selskap i 2014. Han har jobbet i Schibsted siden 2001 og i VG siden 2004.

Bilde av Hilde Øier

Hilde Øier

Direktør for brukerbetaling

Født 1979, fra Oslo, er direktør for brukerbetaling i VG, og tiltrådte stillingen i januar 2019. Hun har jobbet i VG siden 2012, og har tidligere vært leder for annonse- og markedsavdelingen. Øier sitter i ledergruppen til Schibsted Consumer Business og VG.

Bilde av Ola Stenberg

Ola Stenberg

Produktdirektør

Født 1980, fra Hamar, er produktdirektør i VG. Han tiltrådte stillingen 26. juni 2019. Han er linjeleder for produkt- og teknologi-teamene i VG. Han har jobbet i ulike roller i VG siden 2004, og kom fra jobben som utviklingsredaktør og før det igjen som redaksjonell leder av VGTV. Stenberg har også jobbet i blant annet NTB og Hamar Arbeiderblad. Han sitter i ledergruppene i VG og Schibsted News Media Product and Tech.

Bilde av Øyvind Brenne

Øyvind Brenne

Utviklingsredaktør

Født 1982, fra Ottestad, er utviklingsredaktør i VG, og linjeleder for avdelingene Redaksjonell utvikling, Data&analyse, Nisjer, Z og Podcast. Han tiltrådte stillingen 23. september 2019. Han hadde da vært sportssjef i VG / VG Nett siden 2010. Før det jobbet han i Fædrelandsvennen, Forsvarets Forum og Hamar Dagblad. Brenne sitter i ledergruppen og i redaktørkollegiet i VG.

Bilde av Rolf Sønstelie

Rolf Sønstelie

Redaktør for VGTV

Født 1966, fra Skedsmokorset, er redaktør for VGTV. Han tiltrådte stillingen i 12. november 2018, etter å ha vært redaksjonssjef for TV siden 2016. Han er ansvarlig for all redaksjonell virksomhet på VGTV. Han har jobbet i ulike roller i VG siden 1993/94 - som politisk journalist, avdelingsleder Samfunn, redaksjonssjef, konstituert featureredaktør og konstituert nyhetsredaktør. Før VG jobbet han flere år i partiet Venstre. Sønstelie leder den redaksjonelle ledergruppen i VGTV, og sitter i redaktørkollegiet i VG.

Bilde av Jane Throndsen

Jane Throndsen

Redaktør for VG+

Født 1969, er redaktør for VG+ digitale historier. Hun har ledet den digitale transformasjonen av VGs featurejournalistikk som er en viktig del av VG+. Throndsen begynte i VG i 2012. Før VG var hun nyhetsleder, kulturredaktør og magasinredaktør i Dagbladet med to år hvor hun var bosatt i London. Throndsen sitter i redaktørkollegiet i VG.

Bilde av Hanne Skartveit

Hanne Skartveit

Politisk redaktør

Født 1966, fra Oslo, politisk redaktør i VG. Hun tiltrådte stillingen 1.januar 2009. Har vært i VG siden mars 1991, som politisk reporter, kommentator og leder for kommentaravdelingen. Kom til VG fra Arbeiderbladet (Dagsavisen). Skartveit sitter i redaktørkollegiet i VG.

Bilde av Ingeborg Kristine Wohrm Solheim

Ingeborg Kristine Wohrm Solheim

Finansdirektør

Født 1985, fra Bærum, er finansdirektør i VG. Hun tiltrådte stillingen i juni 2022. Hun har jobbet i Schibsted siden 2018, og har tidligere jobbet i økonomifunksjonen i News Media og i VG. Før Schibsted jobbet hun i PwC, både som revisor og i PwC Deals. Solheim sitter i ledergruppen i VG og finansledergruppen i News Media.

Bilde av Andreas Arnseth

Andreas Arnseth

Organisasjonsdirektør

Født i 1974, fra Lørenskog. Han har har ansvar for HR, organisasjonsutvikling og administrative støttefunksjoner i mediehuset VG. Arnseth har vært organisasjonsdirektør siden 2022 og var før det leder for HR og administrasjon. Han har også vært journalist, nyhetsleder og nyhetssjef i ulike redaksjonelle avdelinger. Før han kom til VG i 2001 jobbet Arnseth i Aftenposten og Romerikes Blad.