searchChevron down

VGs debattregler

Velkommen til VGs kommentarfelt!

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og VGs journalister og moderatorer overvåker debatten mellom klokken 07.00 og 00.00 på hverdager, og mellom klokken 08.00 og 00.00 i helgene. På natten er det stengt for kommentering.

Tenk deg om når du kommenterer, og husk at mange leser det du skriver. Vis respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn. VG tillater ikke innlegg som er trakasserende, hatefulle, eller som inneholder obskøn ordbruk.

Dersom du legger inn lenker til eksterne nettsteder i kommentarfeltet på våre nettsider, blir kommentaren din lagt til forhåndsmoderering.

Vi krever at alle bruker fullt navn når de kommenterer. Gå til profilsiden din for å endre ditt visningsnavn under VGs artikler.

Dersom du bryter våre debattregler, kan VG slette kommentaren din eller frata deg muligheten til å kommentere på VGs nettsider og på VGs Facebook-sider.

Dersom VG sletter kommentaren din i kommentarfeltet under våre artikler, vil den ikke bli synlig. Dersom VG sletter kommentaren din på Facebook-sidene våre, vil den kun være synlig for din lukkede krets med registrerte venner på Facebook.

VG har ikke redaktøransvar for kommentarer som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver innlegg er personlig ansvarlig for innholdet, enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget, lukkede nettverk.

Dersom du er utestengt, og vil ha et svar på hvorfor, kan du kontakte VGs moderatorteam på diskusjon@vg.no.