Serverer luksusmat i privatbarnehager i Oslo

Pluss content

NYDALEN (VG) Er det kalveentrecôte med gåseleversaus eller russisk kongekrabbe på menyen i dag? Det er tid for lunsjpause i privatbarnehagen Eventyrstua i Oslo.

  • Camilla Fredstad Huuse
  • Roger Neumann

– Hva har du fått å spise i dag, Lise?

– «Kokken-Kristian» har laget kongekrabbe og hyse. Med pasta og broccoli. Det er nam, sier fire år gamle Lise Åkerøy.

Flere artikler

  1. Sjekk denne menyen: Her får barna luksusmat i barnehagen

  2. Her er brødmaten populær: - Jippi, jeg fikk yoghurt og knekkebrød!

  3. Pluss content

    Stor test av mat på døren: Sunt, godt - og dyrt!

  4. Pluss content

    Ny forskning: Dette gjør potetene supersunne

  5. Erfaren pedagog reagerer: Kronikk: For store matpakker!

  6. Pluss content

    Forsker: Slik får du barna til å spise alt

Fra andre aviser

  1. Kongekrabbe og gåselever på barnehagemenyen

    Bergens Tidende
  2. Kongekrabbe og gåselever på barnehagemenyen

    Fædrelandsvennen
  3. - Dumt med yoghurtforbud i barnehager

    Fædrelandsvennen
  4. Her er laksefileten klin kokos... og påskekyllingen går ned på høykant

    Aftenposten
  5. KRSby tester Le Monde

    Fædrelandsvennen
  6. Ni av ti barn spiser for lite grønnsaker. Dette bør de spise daglig.

    Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder