Kommersielt innhold

Julegavetips og de beste julegavene i 2019

Her finner du årets beste julegavetips til både store og små.

Trenger du et eller flere julegavetips i år? Her samler vi våre beste julegave-anbefalinger til han, henne, store og små. Å finne de perfekte julegavene er alltid like vanskelig, og noen råd på veien skader sjeldent. Våre julegavetips for 2019 innehar blant annet den populære robotstøvsugeren, testvinner på Tek.no, Xiaomi Mi RoboRock S5. FIFA 20 vil også bli en populær julegave i år, i tillegg til at vi tror Googles nye skjerm, Nest Hub blir en favoritt.

Julen er en høytid mange ser frem til, hvor koselige familiestunder, god mat og drikke, samt julegaver under treet er i fokus. For mange kan julegavekjøp ta lang tid, fordi vi ikke vet hva familiemedlemmer, venner og kjæreste ønsker seg. Derfor skal vi gi deg de beste julegavetipsene for 2019.

Vi har gjort jobben for deg med å saumfare norske butikker, funnet de beste prisene gjennom Prisjakt og lest forbrukertester for å finne produktvinnere under årets juletre. Julegavene trenger ikke koste skjorta, men må gi verdi til mottakeren av julegaven. Sistnevnte er det viktigste for at gaven blir brukt flittig i året og årene som kommer. Må julegaven likevel byttes, kan denne Tek-guiden være grei å lese.

Nærmere julen vil vi oppdatere med det bransjen mener blir årets store julegave-vinnere. I 2018 kåret Elektronikkbransjen «årets julegave». Den beste gaven, kåret av bransjen selv, ble den nye (2018) smartklokken Samsung Galaxy Watch. Samsung-nyheten vant også over Fitbit Charge 3 og Apple Watch series 4 i kategorien «årets smartprodukt 2018/2019».

I 2019 melder Tek midt på sommeren at Ikea Symfonisk blir årets julegave. Kombinasjonen av Ikea og Sonos, lampe og høyttaler, ble visst et godt resultat. Les testen av Ikea Smfonisk her.

Årets julegavetips

Oppdateres løpende hvert år. Gavetips sendes til hei@vglab.no.

Lykke til med julegave-shoppingen. 🎁

De mest populære produktene akkurat nå

Loading...