Kommersielt innhold
Komplett Bank logo

Komplett Bank forbrukslån

Sammenlign forbrukslån for mai 2022

Søk nå

Alle kjenner Komplett-navnet fra Norges største nettbutikk Komplett.no, men i 2014 ble Komplett også en bank. Hos Komplett Bank kan du låne mellom 10 000,- og 500 000,-. Komplett Bank setter en individuell rente basert på opplysninger man gir dem ved en lånesøknad, samt kredittvurdering.

Komplett Bank er del-eid av Komplett Group som står bak de kjente nettbutikkene Komplett.no, Blush.no, Komplett Mobil og Bildeler.no. I 2014 startet Komplett Group en bank og navnet ble Komplett Bank. Komplett Bank fokuserer på forbruksfinansiering og sparekontoer med gunstige vilkår.

Hos Komplett Bank kan du får forbrukslån, kredittkort og sparekontoer. Banken fikk konsesjon fra Finanstilsynet i 2014 og er også medlem av banksikringsfondet slik at alle innskudd er sikret med innskuddsgarantien på 2 000 000,-. Hos Komplett Bank kan du låne mellom 10 000,- og 500 000,- i forbrukslån og Komplett Bank er en hel-digital bank som betyr at du kan gjøre hele søknadsprosessen på nett. For å fullføre en lånesøknad om forbrukslån eller refinanisering hos Komplett Bank, trenger du BankID eller BankID på mobil og skattemelding samt dine siste lønnslipper. Sistnevnte kan du som regel sende i etterkant men det er påkrevd for å få søknaden endelig godkjent og forbrukslån utbetalt.

Komplett Bank behandler alle lånesøknader fortløpende og normalt vil du få svar samme dag om din lånesøknad er godkjent. Alle lånesøknader er uforpliktende og du har dermed god tid på deg til å studere vilkår og eventuelt innhente lånesøknader fra andre banker før du bestemmer deg for det beste forbrukslånet. Hvis du aksepterer lånetilbudet fra Komplett Bank vil de normalt betale ut ditt forbrukslån samme dag som tilbudet aksepteres.

Refinansiering hos Komplett Bank

Komplett Bank forbrukslån tilbyr også refinansiering. Har du mange smålån, forbrukslån og kredittkortgjeld i flere banker, kan det være lønnsomt å samle alt i ett enkelt lån med en nedbetalingsplan. Da sparer man månedlige gebyrer og kan ofte få en bedre effektiv rente enn ved å ha flere smålån spredd over flere banker. Ved refinanisering av forbrukslån kan nedbetalingstiden gå over 15 år, men husk at det alltid lønner seg å betale ned lån raskere enn nedbetalingsplanen gitt av banken hvis det er mulig med din egen privatøkonomi. Ved refinansering er det også å anbefale å innhente tilbud fra flere banker enn bare en. Bruk god tid på å sammenligne tilbud og finn den beste refinansieringen og vilkår.

Sparing hos Komplett Bank

Komplett Bank er ikke bare en stor aktør innen forbrukslån, men tilbyr også sparing med produktet «Komplett høyrentekonto». Høyrentekontoen har høy innskuddsrente, gebyrfri sparing og ingen begrensninger i antall uttak fra kontoen. Minste sparebeløp er 50 000,- og maksimalt sparebeløp er 2 000 000,-. Komplett Bank er medlem av Bankenes Sikringsfond og innskudd opptil 2 000 000,- per kunde er dermed sikret. Komplett Bank kapitaliserer også rentene på sparekontoen månedlig, noe som betyr at du får renteinntektene inn på konto hver måned fremfor en gang i året som de fleste andre banker.

Kredittkort hos Komplett Bank

I tillegg til å tilby forbrukslån og sparekonto, har Komplett Bank også et eget Mastercard-kredittkort. Komplett Bank Mastercard er kredittkort uten årsavgift, med selvvalgt pin-kode, gebyrfrie uttak og opptil 50 dagers rentefri kreditt. Kortet inkluderer også reiseforsikring og andre forsikringer. Komplett Bank Mastercard støtter dessverre ikke Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay.

Kundeservice og snarveier

Hos Komplett Bank sin kundeservice kan du få ytterligere hjelp eller svar på spørsmål om forbrukslån og søknaden hvis du har behov for det. Komplett Bank holder til på Lysaker i Oslo og kundeservicen på telefon er betjent mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager.