For banker

VG Sammenlign er en tjeneste utviklet av VG Lab for Verdens Gang. Verdens Gang er et hel-eid selskap under Schibsted Media Group. VG Sammenlign skal hjelpe forbrukere med å finne det beste forbrukslånet eller tilbud på refinansiering til deres behov. VG Sammenlign er en 100% gjennomsiktig tjeneste som viser og rangerer forbrukslån tilgjengelig i hele Norge, som ikke krever andre produkter eller spesielle medlemskap.

VG Sammenlign har et kommersielt samarbeid med flere av bankene i sammenligningen.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan rangeres forbrukslånene i listen?

Rangeringen baserer seg på standard nominell rente og oppdaterte data fra Forbrukerrådet sin Finansportalen.no

Hvor får dere data om renter, lånebeløp, vilkår osv.?

Dataene hentes fra Finansportalens rådata og Verdens Gang AS har inngått distribusjonsavtale med Finansportalen om bruk av dataene. Effektive renter og eksempler hentes fra bankenes egne nettsider.

Hvor ofte oppdateres dataene?

Vår avtale med Finansportalen forplikter oss til å holde all data oppdatert. Vi oppdaterer derfor dataene mot Finansportalens rådata to ganger i timen. Finansportalen har egne tidspunkter for oppdatering av sine data.

Dataen er feil - hvordan kan jeg få endret det?

Data om min/maks lånebeløp, nominell rente, min/maks alder, etableringsgebyr, tinglysningsgebyr, etableringsgebyr og løpetid kommer fra Finansportalens rådata og eventuelle feil her må rettes hos Finansportalen. Vi oppdaterer våre data fra Finansportalen to ganger i timen. Finner du andre feil, kan du ta kontakt med oss direkte for å få rettet dette.

Hvilke kommersielle samarbeid har dere?

Verdens Gang AS samarbeider med Lendo AS og/eller direkte med en rekke av bankene i listen. Alle banker med logo og en søknadsknapp er

Påvirker kommersielle samarbeid rangeringen av bankene i listen?

Nei, rangeringen påvirkes ikke av kommersielle samarbeid. Rangeringen baserer seg på standard nominell rente og oppdaterte data fra Forbrukerrådet.