Kommersielt innhold

DNB forbrukslån

Sammenlign forbrukslån for mai 2022

Se alle forbrukslån

DNB er Norges største bank og et av Norges mest kjente merkevarer. DNB er en komplett bank som tilbyr «bank fra A til Å» - alt fra boliglån og sparekontoer til forbrukslån og kredittkort. DNB setter en individuell rente basert på opplysninger man gir dem ved en lånesøknad, samt kredittvurdering.

DNB har eksistert i mer enn 190 år og er dermed ikke bare Norges største bank, men også en av Norges eldste banker. DNB har også Norges største nettbank med 1,3 millioner brukere og den mest populære mobilbanken med over 800 000 aktive brukere - i tillegg kommer Vipps som nesten alle med en mobiltelefon i Norge har lastet ned og benytter.

Hos DNB finner man en komplett spekter av finansielle produkter og tjenester som skal dekke de fleste behov - uavhengig om man skal kjøpe ny bolig eller trenger et forbrukslån for å ta kostnader man ikke hadde forventet. Trenger du hjelp, har DNB også døgnåpent og en rekke filialer du kan besøke.

Hos DNB kan du låne inntil 250 000 kr uten sikkerhet og med nedbetaling på 5 år.

Spar mer med en finansagent

Alle banker gir individuelle renter tilpasset din økonomi. Derfor vil det som regel være lønnsomt å la en finansagent som Lendo hjelpe deg å finne de beste betingelsene. Lendo sender din søknad til over 15 banker så du kan sammenligne og velge det best tilbudet for deg. Bankene konkurrer dermed om å gi deg sine beste vilkår. Lendo sin gjenomsnittlige nominelle rente er nå 9.95%.

DNB

Lånebeløp
150,000 krLånebeløp
150,000 krLånebeløp
Nedbetalingstid
5 årNedbetalingstid
5 årNedbetalingstid
Nom. rente
12.00%Nom. rente
Fra 3.95 - 23.40%Nom. rente
Estimert månedskost.
fra 3,290 krEstimert månedskost.
fra 2,754 krEstimert månedskost.
Estimert totalkostnad
197,400 krEstimert totalkostnad
165,240 krEstimert totalkostnad