Kommersielt innhold
Bank Norwegian logo

Bank Norwegian forbrukslån

Sammenlign forbrukslån for mai 2022

Søk nå

Hos Bank Norwegian finner du en rekke finansielle produkter, deriblant refinansiering, forbrukslån, billån, oppussingslån, kredittkort med cashpoints og sparekontoer med høy rente. Hos Bank Norwegian får du rask behandlingstid og du kan helt digitalt søke om lån.

Bank Norwegian er flyselskapet Norwegian sin egen bank. Bank Norwegian sin historie stammer tilbake til flyselskapet sitt oppstart og ideen om å tilby sine kunder et komplett spekter av tjenester i tillegg til flytjenestene. I september 2007 fikk Bank Norwegian konsesjon fra Finanstilsynet og i November ble Bank Norwegian offisielt åpnet opp for de første kundene. Bank Norwegian er en hel-digital bank.

I dag er Bank Norwegian en av Norges største banker innen forbrukslån, refinansering og kredittkort. Bank Norwegian er tett knyttet opp mot Norwegian sitt flyselskap og deres lojalitetsprogram Norwegian Reward. Med Bank Norwegian sitt kredittkort opptjener man f.eks. cashpoints ved bruk og disse poengene kan veksles inn i flybilletter. Bank Norwegian tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, oppussingslån, lån til båt, kredittkort og sparekontoer med gunstige rentebetingelser.

Hos Bank Norwegian kan du få forbrukslån på opptil 350 000,- og banken gjør en kredittsjekk av deg før de gir deg et tilbud om lån. Lånet stiller ingen krav til sikkerhet, og kan være et alternativ for deg som har behov for penger til små prosjekter som blant annet oppussing, uforutsette utgifter osv. Renten du får på lånet ditt beregnes ut fra din økonomiske situasjon, blant annet hvor mye du tjener, hvor mye gjeld du har og hvilken betalingsevne du har.

Bank Norwegian er en hel-digital bank og prosessen med å søke forbrukslån er også hel-digital gjennom BankID eller BankID på mobil. Bank Norwegian lover rask behandling av alle søknader og i de fleste tilfeller får du svar i løpet av dagen på alle lånesøknader. Du vil motta et helt uforpliktende lånetilbud som du selv velger om du vil akseptere eller avslå. Aksepterer du tilbudet vil banken normalt betale ut forbrukslånet på dagen, noe som betyr at du sannsynligvis får lånet på konto samme dag eller dagen etter. Det er viktig å bruke god tid på å studere alle vilkår, renter og forstå tilbudet du har fått før du eventuelt godtar. Jo større lånet er, jo viktigere er det også at du sammenligner vilkårene i andre banker. Innhent gjerne flere tilbud og se hvilket som gir deg den laveste effektive renten - det er stor forskjell på banker og alle tilbud er individuelle. I søknadsprosessen til Bank Norwegian må du belage deg på å sende over lønnslipper og selvangivelse til banken slik at de kan gi deg et tilbud tilpasset din personlige økonomi. Det er en kredittsjekk, lønnslipper og selvangivelsen som avgjør lånetilbudet du får. Bank Norwegian tar ikke i mot kunder med betalingsanmerkninger eller åpne inkassosaker.

Refinansiering

Bank Norwegian tilbyr også refinansiering av smålån og kredittkortgjeld og du kan refinansiere over 15 år. Refinansiering betyr enkelt og greit at du tar opp et nytt lån for å betale tilbake annen gjeld. Hvis du har mange smålån og kredittkortgjeld i andre banker, kan det ofte være lønnsomt å samle alt i ett enkelt lån ettersom du da normalt vil få vesentlig lavere effektiv rente. I tillegg er det mye mer oversiktlig og ryddig å ha en enkel nedbetalingsplan å forholde seg til enn flere.

Når du refinansierer bør du alltid prøve å gjøre det over kortest mulig periode. Bank Norwegian lar deg velge opp til 15 år, men du bør prøve å nedbetale gjeld så fort du klarer - også raskere enn nedbetalingsplanen. Ved å betale ned gjeld raskere, vil dine rentekostnader blir vesentlig redusert og du sparer penger. Det er også å anbefale å sammenligne tilbud hos flere banker slik at du kan få den laveste renten og beste refinansieringen. En finansagent som f.eks. Lendo kan være smart å bruke.

Sparekonto

Bank Norwegian tilbyr også sparekontoer - også kalt høyrentekonto. Hos Bank Norwegian får du en ganske gunstig rente fra første krone og banken setter ingen begrensninger på uttak. Bank Norwegian er også en del av Bankenes Sikringsfond og hver kundes innskudd er dermed sikret opptil 2 000 000,- per kunde.

Kundeservice og snarveier

Med Bank Norwegian sin tilknytning til flybransjen er det kanskje ikke så overraskende at de holder til på Fornebu i Bærum. Kundeservicen er åpen mellom 10:00 og 16:00 på alle hverdager og du når dem på telefon 23 36 16 99. Du kan også kontakte kundeservice gjennom Bank Norwegian sin nettbank.