Hovedinnhold

Mp3-telefon med to ansikter

TO SIDER: Samsung klarer å kombinere telefon, kamera og mp3-spiller på en utrolig bra måte med deres nye F300. Foto: Samsung / Jørgen Lyngvær VG Nett.
TO SIDER: Samsung klarer å kombinere telefon, kamera og mp3-spiller på en utrolig bra måte med deres nye F300. Foto: Samsung / Jørgen Lyngvær VG Nett.
Barcelona (VG Nett) En telefon med fullverdig mp3-spiller på den ene siden og fullverdig telefon på den andre.

Denne saken handler om:

Tips oss

VG NETT PÅ 3GSM

VG Netts teknologijournalist er på mobil- messen 3GSM i Barcelona

Da Samsung lanserte sine nye telefoner tirsdag var det enkelte modeller som skilte seg ut både design- og funksjonsmessig.

Modellen F300 er en nordenaktuell telefon som mildt sagt kombinerer mobiltelefon og mp3-spiller.
På telefonens ene side finner man nettopp telefonen. Ganske lik en hvilken som helst Samsung-telefon, men med noe mindre skjerm. På den andre siden er det en fullverdig mp3-spiller som ligner på Samsungs mp3-spillere eller en iPod Nano. Ved hjelp av et enkelt tastetrykk velger man hvilken side og hvilken funksjon man vil bruke.

Se flerebilder av Samsung F300 og andre telefoner fra 3GSM her.

Under centimeteren

På tross av at telefonen også har et to megapikslers kamera, radio og minnekort er den tynnere enn én centimeter. Tykkelsen måler nøyaktig 9,4 milimeter.
Lyden i mp3-spilleren skal også være blant de beste, Samsung har nemlig samarbeidet med Bang & Olufsen for å lage en digital forsterker.

Også brukergrensesnittet skal være forbedret siden tidligere modeller.

Samsung F300 kommer i tre farger, sort, hvit og rød.

Det som ikke er like hyggelig er at prisen blir noe stiv når man ønsker alt i én liten dings.

Telefonen kommer til Norden i april og vil koste ca. 4300 kroner.

Les også: Motorolas nye design og Mobiltelefonen i tre.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi