Hovedinnhold

Sonja skriver SMS raskest i verden

VERDENS RASKESTE: Ingen har en raskere SMS-tommel enn Sonja Kristiansen. Foto: Magnus Isaksen Line
VERDENS RASKESTE: Ingen har en raskere SMS-tommel enn Sonja Kristiansen. Foto: Magnus Isaksen Line
(VG Nett) Ingen har en raskere SMS-tommel enn Sonja Kristiansen. Lørdag ble hun norgesmester i SMS-skriving - og satte verdensrekord i samme slengen.

Denne saken handler om:

- Det er helt sykt. Jeg hadde drømt om ny verdensrekord, men jeg trodde egentlig ikke at det var mulig, stråler norgesmesteren i SMS for andre året på rad - og verdensrekordholderen - Sonja Kristiansen (21) fra Stavanger.

PROTOKOLL:Hvor rask er du? Prøv her!

Knuste verdensrekorden

De to siste lørdagene har mennesker over hele landet kjempet for å kvalifisere seg til årets NM-finale i SMS. For å komme til finalen har man måttet være raskest i egen region på å skrive følgende tekst:

«The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.»

Som regjerende norgesmester var Stavanger-jenta allerede kvalifisert. Og i finalen skrev hun raskere enn noen gang.

Den gamle verdensrekorden lød på 41,40 sekunder og tilhørte Jeremy Sng Gim fra Singapore. Kristiansen tastet for harde livet, og kom seg gjennom teksten på imponerende 37,28 sekunder.

- Helt sykt

Det holdt til NM-tittel og ny verdensrekord - til Kristiansens store overraskelse.

- Jeg har ikke øvd så mye i det siste på grunn av eksamensforberedelser. Selv om jeg visste at jeg hadde gode muligheter for å klare det, så var dette overraskende, forklarer hun.

- Hvordan føles det å ha verdens raskeste SMS-tommel?

- Det er fantastisk. Det er helt sykt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi