Hovedinnhold

Test av AktiMate Maxi

Komplett iPod-anlegg med topp lyd

AktiMate Maxi er et komplett stereoanlegg forkledd som et høyttalerpar. Sjelden har iPod-en fått slik omtanke!

Denne saken handler om:

AktiMate Maxi

2 x 60 watt (RMS, 4 Ohm)
iPod-dokk
Internettradio
Mediaspiller
Pris: 7.990 kroner

AktiMate-konseptet dreier seg om komplette anlegg forkledd som rene høyttalere, og Maxi er den største modellen. Størrelsen er da også respektabel. Dette er stativhøyttalere som problemfritt glir inn i en hvilken som helst bokhylle, men som helst bør stå på et par skikkelige stativer.

Av utførelse kan du velge mellom lekker svart eller rød pianolakk, eller ekte finér av valnøtt.

iPod-dokking, internettradio og innebygget forsterkning er innebygd i den venstre høyttaleren. Anlegget er enkelt i bruk, bortsett fra at fjernkontrollen ikke lystrer spesielt bra. Rom for forbedringer her. Men med lydkvalitet i særklasse, tilgir vi straks dette. Anlegget har kraftig og god lyd, med fin oppløsning - og det kan spille høyt om du vil! Dette er en av de virkelig store overraskelsene blant iPod-anleggene der ute.

+
Lyd i særklasse
Har "alt"

-
Fjernkontrollen

Les full test av AktiMate Maxi på Lyd & Bilde

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi