3500 Classis har et stilig ytre, tross prisen. (Foto: Marius S. Eltervåg, Amobil.no)

Test: Nokia 3500 Classic: - Årets beste mobilkjøp

Alt du trenger til 1100 kroner

Denne mobilen er et av årets beste kjøp.

Simen J. Willgohs (amobil.no)
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Tek.no - Tester, guider, teknologiFlere mobiltester

Det er sjelden vi anbefaler telefoner til under 1500 kroner. Telefoner i denne prisklassen er nemlig ofte kuttet til beinet i funksjoner og kvalitet for å holde prisen lav. 3500 Classic er et unntak.

Nokia 3500 Classic er et mønsterstykke i hvordan en skal lage en billig telefon som er både flott og funksjonell. Med grei batterilevetid, svært gode taster og raske og forståelige menyer er 3500 Classic absolutt en god mobiltelefon.

Se flere bilder av 3500 Classic

I tillegg har telefonen gode musikkmuligheter, et godt kamera, og en solid pakke med funksjoner. 3500 Classic er en av de beste telefonene vi har sett i denne prisklassen.

Litt svak skjerm

Enkelte minus med telefonen finnes det likevel. En svak skjerm med lav oppløsning, mangel på minnekort og 3G drar ned. Men selv om dette hindrer 3500 Classic fra å dra hjem med full pott kan det vanskelig tenkes at prisen hadde vært den samme dersom Nokia ikke hadde ofret disse tre.

Dersom du kan klare deg med en litt liten skjerm og uten 3G eller ekstra minnekort, er 3500 Classic et utmerket godt valg.

Er du ute etter en telefon i denne prisklassen finnes det mange alternativer, men få av dem er like gjennomført som 3500 Classic. Går du noen hundre opp i pris kan du raske med deg en Nokia 6151 - med 3G, men med dårligere kamera. Hvis du vil ha bedre skjerm, kamera og medfølgende minnekort er Sony Ericsson K550i verdt en titt.

Les hele testen av 3500 Classic hos Amobil.no.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder