Må-ha for MP3-spilleren

LAS VEGAS(VG Nett) Har du gått til anskaffelse av iPod eller annen musikkspiller? Her får du tre må-ha produkter vist på CES-messen i Las Vegas.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Mangfoldet av tilbehør for ulike musikkspillere kjenner ingen grenser, på den store teknomessen CES i Las Vegas ble tre produkter blinket ut av arrangørene.

Til felles har de alle at de er enten lekkert designet, svært nyttige eller fiffige.

Blant de titalls forskjellige høyttalersystemene for iPod, skiller Butterfly fra firmaet Westalife seg ut. De har innebygget forsterker som driver de bitte små, og derfor meget svake, høyttalerne.

Alt håp er allikevel ikke over, en liten basshøyttaler inne i Butterfly trekker lyde et hakk bedre enn fryktet. I et marked som er overfylt av dokker og høyttalersystemer, skiller Butterfly seg ut med et temadesign og kulerund form.

Gjennomsiktig panser

Folk som har gått til anskaffelse av en iPod touch, eller stort sett alle dingser med en skjerm som trenger beskyttelse, vil finne InvisibleShield nyttig. Produktet er ganske enkelt en supersterk plastfilm som limes på overflaten og beskytter mot riper og skader.

Filmen er så sterk at nøkler vil ikke lenger ha noen mulighet til å ripe opp dingsen som ligger i lommen. Siden den er fullstendig klar og gjennomsiktig, er det ikke noe problem å se skjermen. Dingser som benytter berøringsskjermer lar seg heller ikke påvirke av InvisibleShield.

Se flere artige og kreative dingser fra CES 2008 her!

MP3-kasse med bøye

Antallet på norske MP3-spillere som har blitt skrotet etter en ufrivillig badetur vet vi ikke, men dekslene fra Atlantic vil gjøre skaden mindre. Dekselet er vanntett, støvtett og har et par høyttalere.

Selv om det er virkelig dypt der MP3-spilleren med dekselet Icebar går over ripa, er det ikke noen fare.

Icebar leveres komplett med en liten bøye som gjør at spilleren flyter i overflaten av vannet. Dermed er det ikke noen fare for tap av hele musikksamlingen mens man er på båttur med høy steming...

RIPEFRI: Dingsene holder seg ripefrie lenger med beskyttelsesfilm. Denne skjermen har blitt mishandlet med nøkler som demoprodukt i lang tid, og uten en ripe. Foto: Pål Unanue-Zahl

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder