PÅ MOBILEN: Pizza Hut er tidlig ute med å ha et eget program på mobilen for bestilling av pizza. Til høre vises mini-spille som kan slå i hjel litt tid mens pizzaen er på vei. Foto: Skjermbilde

Pizza rett fra iPhone til døren

(VG Nett) Spesiallaget pizza, rett fra mobilen og hjem til deg. En amerikansk kjede tar grep for å sikre seg nye kunder.

  • Pål Unanue-Zahl

Artikkelen er over ti år gammel

Pizza-kjeden Pizza Hut går nye veier for å sikre at kundene kommer tilbake til dem. Nå har de lansert et eget program for iPhone, der kundene kan gjennomføre alskens pizzabestillinger, rett fra mobilen.

Les også:Første pornoprogram på iPhone

Flere kjeder eksperimenterer med å la brukerne anvende mobilen i bestillingsprosessen, men Pizza Hut er de første som har laget et helt eget program for dette. Brukerne laster ned programmet fra nettbutikken App Store, og kan sette i gang med bestillingen.

Mens brukerne venter på at bestillingen skal leveres, kan programmet tilby et lite spill for å slå i hjel tiden.

Les også:Michael Jackson-grav på din iPhone

Kjeden har lenge ligget i forkant av utviklingen, og fra før er det mulig å bestille pizza via web, telefon, Facebook og SMS.
Ifølge nettstedet ReadWriteWeb kommer Pizza Hut tidlig ut i utviklingen.

De andre kjedene har ikke komplette nettsteder for mobile enheter. Pizza Hut har gjort prosessen svært enkel og lettfattelig, noe kjeden håper kan bety økt bestilling fra mobilen i fremtiden.

I Norge har enkelte kjeder, med Peppes Pizza i spissen, også lagt opp til bestilling via nettet. Dessverre er det ikke lett å bestille fra mobilen, siden nettstedet i utstrakt grad bruker Flash.

Mer om

  1. Mobiltelefoni

Flere artikler

  1. Nettaviser på mobil eksploderer

  2. Store sikkerhetshull i iTunes

  3. - Mobilapplikasjoner vil bli større enn Internett

  4. I dag kommer MMS på iPhone

  5. Foreslår ferdiginstallerte programmer: Vil ha antivirus på alle mobiler

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder