Lag din EGEN hjemmeside

Bare i Norge finnes det hundretusener såkalte hjemmesider på Internett: Entusiastiske sider om alt fra kaniner og krig, via kamerater og Kawasaki, til kortspill og Krokskogen. Og du kan også få DIN side på nettet.

Publisert:

Hjemmeside om seg selv

En av mange entusiaster i den rikholdige floraen av «hjemmesidere» er Anne Winness, tobarnsmor og seniorrådgiver i Avenir. Og som de fleste andre hjemmesider, handler Annes om henne selv, familien og hobbyen - det vil si motorsykkel. Som leder i MC-Budeiene har hun også laget hjemmesider for dem.

- Det begynte ved midnatt, en høstdag i 1996. Jeg bare MÅTTE prøve å lage en hjemmeside. Klokken ni neste morgen la jeg ut den første siden, smiler hun.

Og bedyrer at hun på ingen måte er hverken datanerd eller ekspert. Kanskje bare litt i overkant interessert . . .

- Hvem som helst kan lage sin egen hjemmeside, for eksempel ved å bruke en såkalt hjemmesidegenerator. Hadde datteren min Pernille (8) satt seg ned med en slik, ville hun laget en hjemmeside på en halvtime.

Får hilsener

- Og jeg anbefaler alle på det varmeste å prøve. Det er gøy å få det til, og du lærer masse underveis.

- Enda mer gøy har det vært med alle de positive tilbakemeldingene jeg har fått. Jeg har fått kontakt med mange som deler mine interesser, og i en periode mange som var i samme livssituasjon som meg. Og jeg får hele tiden hyggelige hilsener på mail og i gjesteboken, som ligger på hjemmesiden.

- Henvendelsene har bare vært positive. Selv om en og annen kar har «prøvd seg» litt, har jeg aldri hatt noen ubehagelige opplevelser på grunn av hjemmesidene mine, sier Anne Winness.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder