Foto: Amobil.no

Foto: Amobil.no

Trådløst for bedriften

Det finnes ikke altfor mange trådløse bøylehodesett på markedet. Vi har testet et av alternativene, BTH-068.

Marius S. Eltervåg (amobil.no)
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Bøylehodesett er et velkjent og ofte uunværlig verktøy for de som har telefonrelaterte jobber. De siste årene har flere og flere selskaper gått over til trådløse bedriftsløsninger, og merket at det ikke akkurat flommer over av bøylehodesett som er tilpasset dette formålet.

Vi har i den anledning fått tak i ett av få alternativer på markedet i dag: TT Micro Bluetooth BTH-068. Dette er et bøylehodesett som kan brukes med hvilken som helst mobiltelefon med Bluetooth, og burde dermed passe perfekt for bedrifter som har gått fra fasttelefon til mobil.

Å komme i gang

Å ta i bruk BTH-068 er egentlig så enkelt som det går an:

1. Hold inne "Bluetooth-tasten" på hodesettet i ti sekunder, til LED-lyset begynner å blinke.
2. Start Bluetooth-søking på mobiltelefonen til "BTH-068" dukker opp på listen over enheter.
3. Trykk inn koden "0000" på mobiltelefonen din.

Bøylen er justerbar. Foto: Amobil.no

Etter disse tre stegene er hodesettet paret med mobiltelefonen din, og er klart til bruk.
NB! Du trenger kun gjennomføre paringen den første gangen du skal bruke hodesettet. Etter denne prosessen vil hodesettet motta alle samtaler som går til mobiltelefonen, så lenge det er slått på.

Konklusjon

Med en prislapp på opp mot 800 kroner er BTH-068 en god del dyrere enn et gjennomsnittlig Bluetooth-hodesett, men for mange, kanskje særlig bedrifter, vil dette være vel investerte kroner.

Hodesettet er ergonomisk, og veier forholdsvis lite. Dette gjør at det fint går an å ha det på seg hele arbeidsdagen uten å ende opp med såre ører. Skulle du likevel bli sliten i øret kan du snu bøylen, og ha øreklokken på andre siden av hodet.

Lydkvaliteten er ikke like bra som med et vanlig, trådet hodesett, men den er heller ikke dårligere enn på de fleste andre Bluetooth-alternativer.

Alt i alt er BTH-068 et bra valg for deg som vil ha et trådløst hodesett som skal brukes ofte, og kanskje lenge av gangen.

Les hele testen hos Amobil.no»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder