• Stjernene rømmer fra TikTok: Dette er de nye alternativene

  USA stenger for nedlasting av Tiktok fra søndag. Nå har en rekke utfordrere realisert sine egne alternativer til videoappen. Sveip for å få en oversikt over TikTok-utfordrerne.

  Publisert 18. september, kl. 14:04

 • Hovedårsaken til at president Donald Trump vil forby TikTok i USA er på grunn av appens kinesiske eiere. Denne trusselen har fått TikToks alternative tjenester til å gni seg i hendene og jobbe intenst for å overta brukere av TikTok, dersom denne blir forbudt.

 • Torsdag ble det klart at verdens største TikTok-stjerne, 16 år gamle Charli D’Amelio, tar med seg familien over til TikToks utfordrer, Triller.

 • TikTok-utfordreren Triller sier til LA Times at de har sett for seg et slikt scenario i lengre tid og er godt forberedt.

  – Vi kunne ikke ha vært mer stolte av å ønske D’Amelio-familien velkommen til Triller med åpne armer. De er en utrolig mangefasettert og talentfull familie som allerede har vist seg verdifulle for oss, sier Trillers styreleder, Bobby Sarnevesht, i en uttalelse, ifølge LA Times.

 • LA Times melder også at flere andre populære TikTokere, som Josh Richards med 21, 6 millioner følgere, ikke bare har gått over til Triller, men også investert i selskapet.

  Det er foreløpig ikke mulig å investere i selskapet gjennom det åpne aksjemarkedet.

 • Det er ikke bare skaperne bak Triller som ønsker å arve TikToks brukere. Instagram, som eid av Facebook, har introdusert Reels som et alternativ til den populære appen. Det ligner på TikTok, men skiller seg ut ved at det kun er en liten løsning blant mange i Instagram-appen.

 • YouTube, som er eid av Google, har lansert Shorts. Foreløpig har de kun som en beta-løsning i India. Dette er ikke tilfeldig, ettersom India allerede har forbudt TikTok.

Artikkelen er over ett år gammel

Mer om

 1. TikTok
 2. App
 3. Video
 4. Triller
 5. Google
 6. Beta

Flere artikler

 1. TikTok-stjerner går til rivalen

 2. Vil norske tiktokere droppe appen?

 3. «Hype House»-kollektivet får realityserie

 4. Amerikanske medier: TikTok-eier sier ja til Oracle-bud

 5. Universal Music og TikTok slår seg sammen