KF750 Secret er ikke vond å se på. Foto: Marius S. Eltervåg / Amobil.no

LG KF750: Rålekker designmobil

Med ingredienser som glass, karbonfiber og metall er LG Secret en telefon med skyhøy kvalitetesfølelse. Og den er også en svært god mobiltelefon.

  • Marius S. Eltervåg (amobil.no)

Artikkelen er over 11 år gammel

Tek.no - Tester, guider, teknologiTek.no - Tester, guider, teknologi

LG KF750 kan med sitt lekre utseende sjarmere noen og enhver. Med en blank fremside av glass, et berøringspanel som lyser opp i blått når du trykker på det, og et batterideksel i karbonfiber, er det ikke annet å si enn at denne telefonen er lekker.

Se flere bilder av Secret hos Amobil.no»

Kvalitetsfølelsen for øvrig er det heller ikke noe å si på. Telefonen er både solid og kompakt. og har en størrelse som burde være godkjent for de fleste lommestørrelser.

Nummertastene er gode å bruke, og berøringspanelet fungerer også greit, men fysiske taster er fortsatt å foretrekke.

Snakk i vei

Er det en telefon til samtaler du er ute etter, er ikke KF750 et dårlig valg. Lydkvaliteten er absolutt godkjent, og batteriet holder også ut nesten fire og en halv time med tale.

Med støtte for både Edge, 3G og super-3G vil du oppnå høyest mulig hastighet når du surfer på internett med mobilen.

Vi er ikke helt imponert over nettleseren, som er i tregeste laget. Vi valgte å laste ned Opera Mini i stedet.

Videokonge

På multimediefronten leverer LGs designtelefon lite på noen - og mye på andre - områder. Et eksempel er at lydkvaliteten ikke er spesielt god, men at videofunksjonen til gjengjeld er svært god. Telefonen spiller nemlig av Divx-video uten videre.

Den største oppturen får du ved bruk av videoopptaksfunksjonen. Opptakene holder nemlig høy kvalitet. Vi liker også at du har muligheten til å filme i sakte kino ved å stille inn telefonen til å filme 120 bilder i sekundet. Denne funksjonen har selvsagt begrenset nytteverdi, men morsomt, det er det.

Foto: Marius S. Eltervåg / Amobil.no

Kameraet tar forøvrig heller ikke verst stillbilder. Så lenge du er stø på hånden og har godt lys er det absolutt mulig å få gode resultater.

Alt i alt finner vi ikke noen alvorlige feil i KF750, som gir et godt totalinntrykk jevnt over det hele.

Det finnes en god del alternativer der ute. Du får for eksempel KU990 for drøyt åtte hundrelapper mindre, uten at det er noen vesentlig nedgradering. Vil du ha en mer avansert telefon, som også er bedre på stillbilder, kan vi anbefale Nokia N82, mens Sony Ericsson W902 fyller ut behovene dersom det er musikkvalitet du er ute etter.

Les hele testen på Amobil.no»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder