W715 er en av Sony Ericssons nyeste i Walkman-serien. (Foto: Silje Gomnæs / Amobil.no)

Sniktitt: Sony Ericsson W715: Walkman i børstet metall

Den er tynn og har alt du trenger av trådløs teknologi.

  • Silje Gomnæs (amobil.no)

Artikkelen er over 11 år gammel

Tek.no - Tester, guider, teknologi

Sony Ericsson presenterte en rekke nye musikktelefoner på søndag. Én av disse er W715, som er en kameratelefon med nedskyvbart tastatur.

W715 er kledd i børstet metall, og kan lett passere som en designtelefon. Som en liten kuriositet kan vi nevne at den likner beverkelsesverdig på Nokias N95 fra siden i åpen form.

Telefonen er veldig lett, og går fint ned i bukselomma. Den ligger også godt i hånda, og det er lett å skyve skjermen opp og ned.

Se flere bilder av W715

Flate taster

Tastene i W715 er av den flate sorten, men er såpass opphøyde at det likevel går fint å skrive SMS. Navigasjonstasten er også enkel å bruke.

Skjermen til W715 er ikke like stor som skjermen til W995 (2,6 tommer), men de 2,4 tommene oppleves absolutt ikke som lite. Oppløsningen er på 240 x 320 piksler.

På baksiden av telefonen sitter et 3,2 megapikslers kamera. Av underholdning finner du naturligvis en musikkspiller, samt en FM-radio. 120 MB internminne gir deg plass til noen få sanger, mens det medfølgende minnekortet på 8 GB redder dagen, og kanskje også uken.

Dessverre har ikke W715 en vanlig hodesettutgang av typen 3,5 millimeters minijack. Dermed kan du ikke plugge ditt eget hodesett rett i mobilen.

Mye teknologi

Telefonen har støtte for Wi-fi. Dermed kan du ringe gratis og surfe på nett i soner med gratis trådløst nett.

Ellers finner du super-3G, vanlig 3G og Edge under lakken på W715. Dermed har du gode dekningsforhold hvor du enn måtte befinne deg i Norge. Med støtte for tre GSM-frekvenser, kan du også ringe hjem fra mange av verdens land.

W715 vil bli tilgjengelig i første kvartal i år, det vil si innen utgangen av mars. Prisen ligger på rundt 3000 kroner.

Du kan lese hele sniktitten på W715 på amobil.no »

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder