Sony Ericssons T700 er en mobil i klassisk design for de som vil ha noe enkelt og greit med mye teknologi. (Foto: Marius S. Eltervåg, Amobil.no)

Test: Sony Ericsson T700: Snerten og lett allrounder

Sony Ericsson T700 er en liten og pen allround-telefon, som heller ikke koster for mye.

  • Marius S. Eltervåg (amobil.no)
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Tek.no - Tester, guider, teknologiTester - tester

Sony Ericsson T700 er en liten, lett og snerten allround-telefon, som med en prislapp på 1800 heller ikke gjør et veldig stort innhogg i budsjettet.

Telefonen har fått en pen dose teknologi, og byr blant annet på super-3G og firebånds GSM-støtte. Dette innebærer at du ikke vil stå uten ringemuligheter samme hvor du er i verden, og at du kan surfe på internett i gode hastigheter.

Se flere bilder av T700

Du får også et vell av små, praktiske nytteprogrammer, noe som er vanlig kost i Sony Ericssons mellomklasse-modeller. Her får du alt fra kalkulator til kodeliste og lommelykt, i tillegg til en brukbar kalender.

God MP3-mobil

Musikkfunksjonen er blant telefonens sterkeste sider. Musikkspilleren er brukervennlig, og du har gode sorteringsmuligheter, i tillegg til at overføring av musikkfiler er veldig lettvint og greit.

Den største skuffelsen på musikkfronten er at telefonen ikke har innebygget 3,5 mm-utgang. Du får riktignok med en overgangskabel til dette, slik at du kan bruke ditt eget hodesett, men det er likevel å foretrekke å plugge hodesettet direkte i telefonen.

Lydkvaliteten ved musikkavspilling blir likevel bra, og du vil nok kunne erstatte MP3-spilleren din med denne telefonen, om du ikke er blant de mest kresne.

...men dårlig kameramobil

Dersom du er ute etter en telefon som tar gode bilder, er det imidlertid bare å lete videre. Kameraet i T700 mangler både autofokus og ekte blits, og bildene egner seg ikke til noe særlig mer enn enkel MMS-moro.

Alt i alt har ikke T700 noen veldig svake sider, og leverer det man kan forvente av en telefon i denne klassen. Det største problemet Sony Ericsson har her er at det slett ikke mangler alternativer i samme prisklasse.

Dersom det er musikkmulighetene som teller mest, er Sony Ericssons egen W350 verdt en nærmere titt. Da må du imidlertid fire litt på kravene til teknologi, men firer samtidig prisen ned til nesten halvparten. Nokia 5310 Xpress Music er også et ypperlig valg her, og gir deg omtrent samme pakken som T700. Om du synes T700 er i riktig prisklasse, men ønsker deg flere funksjoner og mer teknologi, er LGs aldrende KU990 fremdeles et verdig valg, og gir deg svært mye for pengene.

Du kan lese hele testen av T700 på Amobil.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder