• Dette vet vi om det nye «Call of Duty»-spillet

  Etter mange uker med rykter og lekkasjer, ble omsider det nye «Call of Duty»-spillet «Vanguard» lansert torsdag. Blant annet vil spille inneholde et nytt Warzone-kart og et antijuks system. Sveip videre for en rask gjennomgang om hva vi vet.

  Publisert 20. august, kl. 10:01

 • Gamer.no skriver at handlingen i spillet vil settes til andre verdenskrig. Handlingen strekker seg til alle hjørner av Europa, Nord-Afrika og Stillehavet, og spillere får kjempe sammen med briter, russere, amerikanere og australske styrker.

 • Et nytt Warzone-kart har vært etterlengtet blant «Call of Duty»-fansen, og nå får fansen det som de vil. Selv om det ikke er avslørt noe om hvordan det nye kartet vil bli, så er det bekreftet at battle royale-spillet får et nytt kar.

 • Utviklerne av Warzone-spillet har tidligere blitt kritisert for at de ikke har klart å ta juksemakere. Nå lover dem at det skal komme ett nytt system for antijuks, uten at det blir presisert hvordan dette vil fungere i praksis.

 • «Call of Duty: Vanguard» slippes 5. november, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Dato for nytt Warzone-kart og antijuks er ennå ikke satt.

Flere artikler

 1. Pluss content

  FIFA 22: Ny teknologi kan revolusjonere FIFA-serien - for de nye konsollene

 2. Twitch-veteranen trapper ned

 3. Kvinnelig fremmedkriger: – Dette er krig med skittent spill

 4. Dette bør du vite om Sidemen

 5. Haaland-advarsel før mulig overgang: – I noen måneder vil han ha hodepine