G502 er en billig og liten super-3G-telefon. Foto: Marius S. Eltervåg / Amobil.no

Lynrask surfemobil til lav pris

Vi har testen Sony Ericssons nye allround-telefon. G502 har rask internettilkobling og e-post til lav pris.

  • Marius S. Eltervåg (amobil.no)

Artikkelen er over 11 år gammel

Tek.no - Tester, guider, teknologiTek.no - Tester, guider, teknologi

G502 er det nyeste tilskuddet til Sony Ericssons G-serie, som består av rimelige telefoner med gode internettegenskaper. For under 1500 kroner får du her super-3G, e-postmuligheter og et to megapiksels kamera, pakket inn i en kompakt og pen telefon.

Se flere bilder av G502 hos Amobil.no»

Imponerer ikke på lyd og bilder

Noen utpreget multimediamobil er G502 ikke. Kameraet har to megapiksler, men mangler autofokus og blits. Dermed blir bildene både uskarpe og blasse.

Telefonen har god musikkspiller, men minnekapasiteten er imidlertid begrenset, så du bør investere i et minnekort. Dette følger ikke med i salgspakken.

Det medfølgende hodesettet gir ikke særlig god lyd, og overgang til 3,5 mm følger heller ikke med. Dermed må du kjøpe en del utstyr utenom dersom du skal bruke G502 som musikkmobil.

En godkjent pakke

Til tross for at G502 har sine svakheter, er den på ingen måte et dårlig kjøp. For under 1500 kroner får du en telefon med super-3G som fungerer tilfredsstillende til enkel bruk av e-post og surfing.

Du får også god talekvalitet og et batteri som holder ut en utenbysreise en dag eller to. G502 er altså en rimelig bra allround-telefon.

Det finnes flere alternativer der ute. Nokia 6120 Classic leverer omtrent samme pakken som G502, og er du ute etter bedre kamera er den noe aldrende Sony Ericsson K810i fremdeles et bra alternativ. Men med K810i må du i så fall se langt etter både super-3G og Edge.

Les hele testen hos Amobil.no»

Les også

Mer om

  1. Mobiltelefoni

Flere artikler

  1. Test: Sony Ericsson C905: Dette er den nye kamerakongen

  2. Test av Sony Ericsson Elm

  3. Test av Sony Ericcson J105 Naite

  4. Heftig musikkmobil

  5. Test: Sony Ericsson C510: Kameramobil som skuffer

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder