BlackBerry-sjef: -Mobiler skal krasje

(VG Nett) Fremtiden vil bringe mer ustabile mobiltelefoner. Det mener sjefen for en av de største produsentene.

  • Pål Unanue-Zahl

Artikkelen er over 11 år gammel

KRASJER: Og det er normalt, mener sjefen for RIM, som lager mobilen BlackBerry Storm på bildet. Foto: AP

Det er bare å stålsette seg. Fremtidens mobiltelefoner er mer avanserte og mer ustabile. Slik lyder den dystre spådommen til Jim Balsillie, hvis firma RIM lager den populære BlackBerry-mobilen.

Les også:Test av BlackBerry Bold; Årets beste e-postmobil

Deres siste mobil kalt «Storm» i BlackBerry-serien har fått mye pepper for å krasje en god del, og skal fikses via programvareoppdateringer. Dessverre for brukerne mener Balsillie at dette er «den nye virkeligheten» som brukere av mobiltelefoner må takle.

Leserne diskuterer:Jeg har en iPhone, men funker den? Nei!

Grunnen til at mobilene leveres med programvarefeil er det høye tempoet i produksjonen og store volumet, mener Balsille. Storm var lansert i forkant av julesesongen 2008, og var et hastverksarbeide innrømmer Balsillie.

Frustrerte «Storm»-kjøpere får utløp for følelsene på nettet. En av brukerne, sitert av avisen Wall Street Journal, sier følgende om sin nyinnkjøpte Storm: Jeg ville kaste den på sjøen i frustrasjon over brukbarheten, sier Steven Golub.

Oppdateres

Den nye virkeligheten betyr at mobiltelefonene og deres brukere må stadig vekk oppdatere for å kvitte seg med feil og mangler på mobilen.

Senest denne uken ble en oppdatering for smarttelefonen iPhone sluppet løs, den fikser feil i nettleseren Safari. Nettleseren på iPhone har en tendens til å krasje under tung bruk, noe brukerne fint må finne seg i til det foreligger en oppdatering.

Mer om

  1. Mobiltelefoni

Flere artikler

  1. Store sikkerhetshull i iTunes

  2. Stopper Firefox-oppdateringer

  3. Nå kan du oppdatere din iPhone og iPad

  4. Nå kommer Opera Mini til iPhone

  5. Opera-brukerne henger etter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder