(Montasje: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Her er desember-mobilene

Nokia er det eneste mobilselskapet som slipper nyheter i butikkhyllene i desember.

  • Silje Gomnæs (amobil.no)

Artikkelen er over ni år gammel

Tek.no - Tester, guider, teknologi

Bare to nye mobiltelefoner lanseres i desember. Mobilselskapene satser nok på at de fleste mobilgavene under treet er modeller som allerede har vært på markedet en stund.

Nokia C7

Dette er en Symbian^3-telefon med kapasativ trykkskjerm. Skjermstørrelsen er på 3,5 tommer. Telefonens ytre er laget av glass og rustfritt stål. Materialvalget gjør sitt til at vekten stiger. C7 veier 176 gram.

Telefonen er ingen sinke på surfing, og har både super-3G og Wi-fi, sistnevnte for trådløse soner. Internminnet er på 8 GB, pluss at du har plass til ekstra minnekort om du vil det.

Nokia C7

På baksiden av telefonen sitter et 8 megapikslers kamera. Dette har dobbelt LED-fotolys, og skal i teorien sikre deg gode bilder selv i mørke omgivelser.

C7 koster fra rundt 3300 kroner uten abonnement.

Les lanseringsnyhet på Amobil.noLes sniktitt på Amobil.no

Nokia C3

Nokia C3

Er du en ivrig SMS-skribent, kan C3 være et alternativ å ønske seg under juletreet. Denne telefonen har nemlig fullt qwerty-tastatur. Skjermen er 2,4 tommer stor, og telefonen veier 114 gram.

Surfing på nett er ikke C3s sterkeste side, og Edge er det raskeste teknologien du får. Innenfor trådløse soner kan du dog surfe via Wi-fi.

Internminnet er på 55 MB. Du kan utvide med minnekort om du føler et behov for det. Telefonens kamera kan ta to megapikslers bilder.

C3 koster fra 1000 kroner og oppover uten abonnement

Les lanseringsnyhet på Amobil.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder