Nå kan du ringe til fasttelefoner uten å betale minuttpris. (Foto: Istockphoto / Izabela Habur)

Nå kan du ringe til fasttelefoner uten å betale minuttpris. (Foto: Istockphoto / Izabela Habur)

Billigere fra mobil til fasttelefon

Nå kan hele familien ringe så mye de vil fra mobil til fasttelefon for 149 kr i måneden. Det eneste du må betale per samtale er oppstartsavgiften.

Silje Gomnæs (amobil.no)
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Tek.no - Tester, guider, teknologi

Hittil har Trådløs Familie-tilbudet til Netcom kun vært forbeholdt bruk av mobiltelefoner. Nå utvider operatøren, som den første i Norge, sin familie-tjeneste med fastpris til alle fastlinjer i hele landet.

Utvidelsen koster 149 kroner i måneden, og gjør at familien din på inntil seks personer kan glemme minuttprisen. Det du imidlertid fortsatt må betale, er oppstartavgiften på hver samtale. Den er på 69 øre.

Bare ett nummer hos Telenor

Telenor lar deg også ringe til fasttelefon med sitt familietilbud. Det er imidlertid kun mulig å knytte ett fasttelefonnummer til familieløsningen. Dermed kan du for eksempel ringe gratis hjem, mens du må betale for å ringe til alle andre fasttelefoner i landet. På en annen side har Telenor ingen startpris på sine samtaler til fasttelefoner.

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, understreker at de allerede har et abonnement som tilbyr ringing til fasttelefoner uten ekstra kostnader.

- Vi har lenge tilbudt abonnementet FriTid. Her ringer du kveld og helg helt uten start- eller minuttpris til alle mobiler og hjemmetelefoner i Norge, sier Krokan til Amobil.no.

Hos Tele2 og Ventelo er familiesituasjonen den samme som i Telenor. Du kan kun ringe gratis til ett fasttelefonnummer.

Du kan lese flere mobilnyheter hos Amobil.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder