EMOJIS: Hvem sender du mest Snapchat-bilder til? Gjengjelder personen like mye? Det kan en ny symbolfunksjon i appen vise. Foto:,

Dette betyr de nye smilefjesene i Snapchat

Snapchat har lansert ny funksjon. Smilefjes gjør at du kan se om menneskene du deler flest bilder med også deler flest bilder med deg.

Cathrine Ekehaug
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Dersom du har oppdatert Snapchat-appen din, har du fått en ny funksjon.

I listen over dine kontakter og på oversikten hvor du ser mottatte og sendte bilder, er det dukket opp ulike smilefjes og symboler, såkalte «emojis». Disse avslører hvem du utveksler flest snapchat-bilder med.

LES OGSÅ:Twitter-appen som tar helt av

Teknologi-nettstedet Techcrunch har laget en oversikt over hva de ulike symbolene betyr:

• Gullhjerte: Dere er bestevenner. Den personen du sender flest snapchat-bilder til sender også flest til deg.

• Grimase: Dere har en felles bestevenn. Denne personen utveksler flest bilder med den samme personen du utveksler flest bilder med.

• Smilefjes: En av dine bestevenner. Dette er en av personene du utveksler flest bilder med.

Les også: Denne emojien skaper harme

NYE SYMBOLER: Snapchat lanserte mandag en ny funksjon. Foto:Lionel Bonaventure,Afp

• Solbriller: Dere har en felles bestevenn. En av dem du utveksler flest bilder med er også den denne personen utveksler flest bilder med.

• Skjevt smil: Du er denne personens bestevenn, men du gjengjelder det ikke. Du er en av dem denne personen sender flest bilder til, men ikke omvendt.

• Brann: Dere er på en «snapstreak». Du og denne personen har sent bilder frem og tilbake flere dager på rad. Antall dager blir angitt med tall.

Les også: Facebook kom med en skikkelig grovis

Før kunne du eller hvem som helst som har deg på sin venneliste sjekke hvem du utvekslet flest snapchat-bilder med. Det kan man ikke nå lenger. Istedenfor skal disse symbolene avsløre de samme detaljene, uten at det blir tilgjengelig for alle og enhver å se.

I tillegg til symbolene er det to nye funksjoner. Om du er i et mørkt rom, kan du trykke på et lite månesymbol øverst til venstre på skjermen, ved siden av blitz-knappen. Da blir skjermen lysere.

Les også: Dette betyr Facebook-endringene for deg

Den siste nye funksjonen er at du får varsel om det er noen på vennelisten din du har glemt litt. Når du har tatt et bilde og går på listen din for å velge hvem du skal sende det til, kommer det opp en «nylig»-liste. Under denne står det nå «Needs love» (trenger kjærlighet). Der kommer det opp personer du ikke har sendt så mange bilder til i det siste.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder