Hovedinnhold

Slåsskamp på Elkjøp-åpning

ÅPNET NY STORBUTIKK: Elkjøp åpnet i dag det største varehuset av alle Elkjøp-butikkene i Norge. Foto: Skjermbilde
ÅPNET NY STORBUTIKK: Elkjøp åpnet i dag det største varehuset av alle Elkjøp-butikkene i Norge. Foto: Skjermbilde
(VG Nett) Åpningen av Norges største Elkjøp-varehus ble kaotisk. Kundene slåss og trafikken stod nesten stille på Lørenskog.

Denne saken handler om:

Elkjøp åpnet i dag sitt nye store varehus på Lørenskog utenfor Oslo. Åpningstilbudene gjorde at tusenvis ble stående i kø i lang tid, E6 stoppet opp i både sør- og nordgående kjøreretning skriver Aftenposten.no.

- Når vi hadde pendlertrafikken i tillegg ble det full stopp på E6 i morgentimene, sier operasjonsleder ved Romerike politidistrikt Anders Buvarp til VG Nett.

Parkerte på motorveien

Trafikken går nå som normalt på E6, men politiet har fremdeles to patruljer som forsøker å dirigere trafikken ved Elkjøp-butikken.

Køene på E6 oppstod blant annet fordi ivrige kunder hadde parkert på avkjøringsrampene fra motorveien.

- Bilene som stod på rampene er nå bøtelagt og fjernet, sier Buvarp.

- Det var kø allerede klokken fire i natt, sier Buvarp.

Slåssing

I tillegg til trafikkaos ble det også slåsskamp blant kunder inne i Elkjøp-butikken.

- Den ene patruljen måtte inn i butikken og megle i en slåsskamp mellom kunder. Det er vel gjerne slik at det går i svart for noen når det er fem kroner i åpningsrabatt på noen produkter. Det er nesten slik at en må se det selv for å skjønne hva som foregår, sier operasjonsleder Buvarp til Aftenposten.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi